Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: pass me by (if you’re only passing through)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - pass me by (if you’re only passing through) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pass me by (if you’re only passing through)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pass me by (if you’re only passing through) .

Origineel

[Verse 1] Would you look at what came down the road today Wanting me to be one more mistake to make A bridge to burn to get to someone new Hey, pass me by if you're only passing through [Chorus] You sure look like the traveling kind to me Don't stop if this ain't where you want to be I don't know what you think you run into Hey pass me by if you're only passing through [Verse 2] I'm not gonna be another stepping stone Among the other hearts that you've walked on Lord, help me if I fall in love with you Hey, pass me by if you're only passing through [Chorus] You sure look like the traveling kind to me Don't stop if this ain't where you want to be I don't know what you think you run into Hey, pass me by if you're only passing through Hey, pass me by if you're only passing through

 

Vertaling

[Verse 1] Zou je kijken naar wat er vandaag op de weg kwam Wanting me to be one more mistake to make A bridge to burn to get to someone new Hé, laat me passeren als je alleen maar op doorreis bent [refrein] Je ziet eruit als een reiziger Stop niet als dit niet is waar je wilt zijn Ik weet niet wat je denkt dat je tegenkomt Hey pass me by if you're only passing through [Verse 2] Ik zal niet weer een opstapje zijn Tussen de andere harten waar je op gelopen hebt Heer, help me als ik verliefd op je word Hey, pass me if you're only passing through [refrein] Je ziet eruit als een reiziger Stop niet als dit niet is waar je wilt zijn Ik weet niet wat je denkt dat je tegenkomt Hey, pass me by if you're only passing through Hey, pass me by if you're only passing through