Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: she's just a girl i used to know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - she's just a girl i used to know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she's just a girl i used to know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she's just a girl i used to know .

Origineel

There's a picture that I carry One we made some time ago If they ask who's in the picture with me, I say just a girl I used to know Just a girl, I used to go around with Just a friend, from long ago, I don't tell them how lost I am without her I say she's just a girl I used to know I say she's just another girl now Just a flame, that's lost it's glow And I say, her name has slipped my mind now, And she's just a girl I used to know Just a girl I used to spend some time with Just a friend from long ago I don't talk about the nights I cry about her I say she's just a girl I used to know Just a girl I used to know

 

Vertaling

Er is een foto die ik bij me draag Een die we een tijd geleden gemaakt hebben Als ze vragen wie er op de foto staat met mij, zeg ik gewoon een meisje dat ik vroeger kende Gewoon een meisje, waar ik mee omging Gewoon een vriendin, van lang geleden, Ik vertel ze niet hoe verloren ik ben zonder haar Ik zeg dat ze gewoon een meisje is die ik ken Ik zeg dat ze nu gewoon een ander meisje is Just a flame, that's lost it's glow En ik zeg, haar naam is me nu ontschoten, En ze is gewoon een meisje dat ik vroeger kende Gewoon een meisje waar ik wat tijd mee doorbracht Gewoon een vriendin van lang geleden Ik praat niet over de nachten dat ik om haar huilde Ik zeg dat ze gewoon een meisje is dat ik vroeger kende Gewoon een meisje dat ik kende