Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: tennessee whiskey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - tennessee whiskey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tennessee whiskey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tennessee whiskey .

Origineel

I used to spend my nights out in a barroom Liquor was the only love I've known But you rescued me from reaching for the bottle And you brought me back from being too far gone You're as smooth as Tennessee whiskey You're as sweet as strawberry wine You're as warm as a glass of brandy And I stay stoned on your love all the time I looked for love in all the same old places Found the bottom of the bottle always dry But when you poured out your heart, I didn't waste it 'Cause there nothing like your love to gettin' me high You're as smooth as Tennessee whiskey You're as sweet as strawberry wine You're as warm as a glass of brandy And I stay stoned on your love all the time I stay stoned on your love all the time

 

Vertaling

Ik bracht mijn nachten door in een bar Drank was de enige liefde die ik heb gekend Maar jij redde me van het grijpen naar de fles En je bracht me terug van te ver weg You're as smooth as Tennessee whiskey Je bent zo zoet als aardbeienwijn Je bent zo warm als een glas brandy En ik blijf de hele tijd stoned van jouw liefde Ik zocht naar liefde op dezelfde oude plaatsen Vond de bodem van de fles altijd droog Maar toen je je hart uitstortte, verspilde ik het niet 'Cause there nothing like your love to gettin' me high You're as smooth as Tennessee whiskey Je bent zo zoet als aardbeienwijn Je bent zo warm als een glas brandy En ik blijf de hele tijd stoned van jouw liefde Ik blijf de hele tijd stoned van jouw liefde