Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george jones Songtekst: the corvette song the one i loved back then

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george jones - the corvette song the one i loved back then ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the corvette song the one i loved back then? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the corvette song the one i loved back then .

Origineel

I stopped off at the Quicksack For some beer and cigarettes The old man took my money As he stared at my Corvette He said, I had one just like her son A nineteen-sixty-three Till the man down at the Bank took her from me Oh, She was hotter than a two-dollar pistol She was the fastest thing around Long and lean, every young man's dream She turned every head in town She was built and fun to handle, son I'm glad that you dropped in She reminds me of the one I loved back then Then, I handed him my keys and said Here, take her for a spin The old man scratched his head, and said Then he looked at me and grinned He said son, you just don't understand It ain't the car I want It's the brunette in your 'Vette that turns me on I had one that was hotter than a two-dollar pistol She was the fastest thing around Long and lean, every young man's dream She turned every head in town She was built and fun to handle, son I'm glad that you dropped in She reminds me of the one I loved back then Lord, she was hotter than a two-dollar pistol She was the fastest thing around Long and lean, every young man's dream She turned every head in town She was built and fun to handle, son I'm glad that you dropped in She reminds me of the one I loved back then She reminds me of the one I loved back then

 

Vertaling

Ik stopte bij de Quicksack Voor wat bier en sigaretten De oude man nam mijn geld Terwijl hij naar mijn Corvette staarde Hij zei: ik had er een net als haar zoon Een negentien-drie├źnzestig Tot de man bij de Bank heeft haar van me afgepakt Oh, ze was heter dan een pistool van twee dollar Ze was het snelste Lang en slank, de droom van elke jongeman Ze draaide elk hoofd in de stad Ze was gebouwd en leuk om mee om te gaan, zoon Ik ben blij dat je bent langsgekomen Ze doet me denken aan degene van wie ik toen hield Vervolgens gaf ik hem mijn sleutels en zei Hier, neem haar een rondje De oude man krabde zijn hoofd en zei Vervolgens keek hij me aan en grijnsde Hij zei zoon, je begrijpt het gewoon niet Het is niet de auto die ik wil Het is de brunette in je 'Vette die me opwindt Ik had er een die heter was dan een pistool van twee dollar Ze was het snelste Lang en slank, de droom van elke jongeman Ze draaide elk hoofd in de stad Ze was gebouwd en leuk om mee om te gaan, zoon Ik ben blij dat je bent langsgekomen Ze doet me denken aan degene van wie ik toen hield Heer, ze was heter dan een pistool van twee dollar Ze was het snelste Lang en slank, de droom van elke jongeman Ze draaide elk hoofd in de stad Ze was gebouwd en leuk om mee om te gaan, zoon Ik ben blij dat je bent langsgekomen Ze doet me denken aan degene van wie ik toen hield Ze doet me denken aan degene van wie ik toen hield