Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george mcclure Songtekst: take me back to tulsa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george mcclure - take me back to tulsa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take me back to tulsa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george mcclure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george mcclure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take me back to tulsa .

Origineel

CHORUS] Take me back to Tulsa, I'm too young to marry take me back to Tulsa, I'm too young to marry You see that girl with the red dress on, some folks call her Dinah Stoled my heart away from me way down in Louisiana [CHORUS] The big bee sucks the blossom and the little bee makes the honey Poor man throws the cotton and the rich man makes the money [CHORUS] We travel all over this country wide playing music by the hour Always wear this great big smile we never do look sour [CHORUS] Would I go... you ... Let me off ... and I'll walk down to Greenwood [CHORUS]

 

Vertaling

[CHORUS] Take me back to Tulsa, I'm too young to marry take me back to Tulsa, I'm too young to marry Zie je dat meisje met die rode jurk aan, sommige mensen noemen haar Dinah Stolde mijn hart weg van mij ver weg in Louisiana [CHORUS] The big bee sucks the blossom and the little bee makes the honey De arme man gooit het katoen en de rijke man verdient het geld [CHORUS] We reizen door het hele land playing music by the hour Always wear this great big smile we never do look sour [CHORUS] Zou ik gaan... je ... Laat me af ... en ik zal naar beneden lopen naar Greenwood [CHORUS]