Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George McCrae Songtekst: Rock Your Baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George McCrae - Rock Your Baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Rock Your Baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George McCrae! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George McCrae en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Rock Your Baby .

Origineel

Woman, take me in your arms Rock your baby Woman, take me in your arms Rock your baby There's nothin' to it Just say you wanna do it Open up your heart And let the lovin' start Woman, take me in your arms Rock your baby Woman, take me in your arms Rock your baby Yeah, hold me tight With all your might Now let your lovin' flow Real sweet and slow Woman, take me in your arms Rock your baby Woman, take me in your arms Rock your baby C'mon... Aaaaaaah woman, take me in your arms Rock your baby Oo, oo, oo Woman, take me in your arms Rock your baby Ah-aaaaaah, yeah Take me in your arms and rock me Ah-aaaaaah, yeah Take me in your arms and rock me Ah-aaaaaaaaaaaah Send "Rock Your Baby" Ringtone to your

 

Vertaling

Vrouw, neem me in je armen Schommel uw baby Vrouw, neem me in je armen Schommel uw baby Er is niets om het te Gewoon zeggen dat je wil het doen Open je hart En laat de lovin 'beginnen Vrouw, neem me in je armen Schommel uw baby Vrouw, neem me in je armen Schommel uw baby Ja, houd me vast Met al je kracht Laat nu uw lovin 'flow Echte zoete en traag Vrouw, neem me in je armen Schommel uw baby Vrouw, neem me in je armen Schommel uw baby C'mon ... Aaaaaaah vrouw,neem me in je armen Schommel uw baby Oo, oo, oo Vrouw, neem me in je armen Schommel uw baby Ah-aaaaaah, ja Neem me in je armen en rock me Ah-aaaaaah, ja Neem me in je armen en rock me Ah-aaaaaaaaaaaah Send "Rock Your Baby" Ringtone to your