Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george mccrae Songtekst: you got to know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george mccrae - you got to know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you got to know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george mccrae! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george mccrae en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you got to know .

Origineel

It's been so long since I've seen youe over, darlin'. It's been so long since I've seen youe over, darlin'. Make me feel good once again. Oh, Turn me on, My friend. It's been so long since I've seen youe over, darlin'. It's been so long since I've seen youe over, darlin'. I want to see your smile, Child. It's only for a little while, Child.

 

Vertaling

Het is zo lang geleden dat ik je heb gezien, schat. Het is zo lang geleden dat ik je heb gezien, schat. Geef me weer een goed gevoel. Oh, Wind me op, Mijn vriend. Het is zo lang geleden dat ik je heb gezien, schat. Het is zo lang geleden dat ik je heb gezien, schat. Ik wil je lach zien, Kind. Het is maar voor even, Kind.