Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George Michael Songtekst: Jesus Tot A Child

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George Michael - Jesus Tot A Child ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Jesus Tot A Child? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George Michael! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George Michael en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Jesus Tot A Child .

Origineel

kindness in your eyes I guess you heard me cry you smiled at me like jesus to a child I'm blessed I know heaven sent and heaven stole you smiled at me like jesus to a child and what have I learned from all this pain I thought I'd never feel the same about anyone or anything again but now I know When you find a love when you know that it exists then the lover that you miss will come to you on those cold, cold nights when you've been loved when you know it holds such bliss then the lover that you kissed will comfort you when there's no hope in sight sadness in my eyes no one guessed, well no one tried you smiled at me like jesus to a child loveless and cold with your last breath you saved my soul you smiled at me like jesus to a child and what have I learned from all these tears I've waited for you all those years just when it began He took your love away But I still say Chorus So the words you could not say I'll sing them for you And the love we would have made I'll make it for two For every single memory Has become a part of me You will always be.....my love Well I've been loved So I know just what love is And the lover that I kissed is always by my side Oh the lover I still miss..... was jesus to a child

 

Vertaling

vriendelijkheid in je ogen Ik denk dat je hoorde me huilen je glimlachte naar me zoals Jezus een kind Ik ben gezegend ik weet de hemel en de hemel heb gestuurd je glimlachte naar me als Jesus to a Child en wat heb ik geleerd Uit al deze pijn Ik dacht dat ik nooit het gevoel dezelfde over wie of wat dan weer maar nu weet ik Wanneer u een liefde als je weet dat het bestaat dan is de minnaar die je mist zal tot u komen op die koude, koude nachten wanneer u geweest bent geliefd als je weet dat het bezit dergelijke bliss dan is de minnaar die je kuste zal u troosten als er geen hoop in zicht verdriet in mijn ogen niemand geraden, en niemand geprobeerd je glimlachte naar me zoals Jezus een kind liefdeloze en koud met je laatste adem je hebt mijn ziel je glimlachte naar me zoals Jezus een kind en wat heb ik geleerd van al deze tranen Ik heb gewacht voor je al die jaren net toen het begon Hij nam je liefde weg Maar ik zeg Chorus Dus de woorden die je niet kon zeggen Ik zal zingen ze voor u En de liefde die we zouden hebben gemaakt Ikmaken het voor twee Voor elke geheugen Is uitgegroeid tot een deel van mij Je zal altijd mijn liefde ..... Nou ik heb liefgehad Dus ik weet precies wat liefde is En de minnaar die ik gekust altijd aan mijn zijde Oh de minnaar ik nog steeds mis ..... Jezus was een kind