Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George Michael Songtekst: Jonn And Elvis Are Dead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George Michael - Jonn And Elvis Are Dead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Jonn And Elvis Are Dead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George Michael! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George Michael en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Jonn And Elvis Are Dead .

Origineel

Close friend of mine as a child fell into a slumber No sign of life since '75 Then one day he just, what do you know I guess God just called his number He called me up he called me up and said "I've been awake about a week I'm thinking about asking the doctor If he could put me back to sleep" Then he laughed and said "Hey all the girls they look the same" Don't they know just what their mothers Paid in blood, and tears to change But the words that made me cry The thing he softly said It stayed with me, it keeps messing with my head He said, "If Jesus Christ is alive and well Then how come John & Elvis are dead?"

 

Vertaling

Naaste vriend van me als een kind viel in een sluimer Geen teken van leven sinds '75 Dan op een dag hij gewoon, wat weet je Ik vermoed dat God zojuist zijn nummer heeft gebeld Hij belde me op, belde me op en zei "Ik ben ongeveer een week wakker geweest Ik denk eraan de dokter te vragen Als hij me weer in slaap zou kunnen brengen " Toen lachte hij en zei "Hey alle meisjes ze zien er hetzelfde uit" Weten ze niet precies wat hun moeders zijn? Betaald in bloed en tranen om te veranderen Maar de woorden die me aan het huilen maakten Het ding dat hij zacht zei Het bleef bij me, het blijft knoeien met mijn hoofd Hij zei: "Als Jezus Christus leeft en gezond is Waarom zijn John en Elvis dan dood? '