Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George Michael Songtekst: Last Christmas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George Michael - Last Christmas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Last Christmas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George Michael! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George Michael en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Last Christmas .

Origineel

Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away(you gave it away) This year, to save me from tears I'll give it to someone special Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away(you gave it away) This year, to save me from tears I'll give it to someone special Once bitten and twice shy I keep my distance but you still catch my eye Tell me baby do you recognise me? Well it's been a year, it doesn't surprise me (Happy Christmas!) I wrapped it up and sent it With a note saying "I Love You" I meant it Now I know what a fool I've been But if you kissed me now I know you'd fool me again Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away(you gave it away) This year, to save me from tears I'll give it to someone special Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away(you gave it away) This year, to save me from tears I'll give it to someone special (Oooh. Oooh Baby) A crowded room, friends with tired eyes I'm hiding from you and your soul of ice My God I thought you were someone to rely on Me? I guess I was a shoulder to cry on A face on a lover with a fire in his heart A man undercover but you tore me apart Oooh Oooh Now I've found a real love you'll never fool me again Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away(you gave it away) This year, to save me from tears I'll give it to someone special Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away(you gave it away) This year, to save me from tears I'll give it to someone special A face on a lover with a fire in his heart

 

Vertaling

Last Christmas, gaf ik je mijn hart Maar de volgende dag gaf je het weg (je gaf het weg) Dit jaar, om mij te redden van tranen Ik geef het aan een speciaal iemand Last Christmas, gaf ik je mijn hart Maar de volgende dag gaf je het weg (je gaf het weg) Dit jaar, om mij te redden van tranen Ik geef het aan een speciaal iemand Eenmaal gebeten en tweemaal verlegen Ik houd mijn afstand, maar je nog steeds catch my eye Tell me baby Herken je me? Nou het is een jaar geweest, heeft het me niet verbazen (Happy Christmas!) Ik wikkelde het op en stuurde het Met een notitie te zeggen "Ik hou van jou" Ik meende Nu weet ik wat een dwaas ik geweest Maar als je kuste me nu ik weet dat je zou me weer gek Last Christmas, gaf ik je mijn hart Maar de volgende dag gaf je het weg (je gaf het weg) Dit jaar, om mij te redden van tranen Ik geef het aan een speciaal iemand Last Christmas, gaf ik je mijn hart Maar de volgende dag gaf je het weg (je gaf het weg) Dit jaar, om mij te redden van tranen Ik geef het aan een speciaal iemand (Oooh. Oooh Baby) Eenovervolle zaal, vrienden met vermoeide ogen Ik verbergen van u en uw ziel van ijs Mijn God, ik dacht dat je iemand te vertrouwen op Me? Ik denk dat ik een schouder om te huilen op Een gezicht op een minnaar met een brand in zijn hart Een man undercover maar je rukte me los Oooh Oooh Nu heb ik heb gevonden een echte liefde je nooit meer zult me gek Last Christmas, gaf ik je mijn hart Maar de volgende dag gaf je het weg (je gaf het weg) Dit jaar, om mij te redden van tranen Ik geef het aan een speciaal iemand Last Christmas, gaf ik je mijn hart Maar de volgende dag gaf je het weg (je gaf het weg) Dit jaar, om mij te redden van tranen Ik geef het aan een speciaal iemand Een gezicht op een minnaar met een brand in zijn hart