Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George Michael Songtekst: Through

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George Michael - Through ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Through? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George Michael! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George Michael en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Through .

Origineel

Is that enough? I think it's over See, everything has changed And all this hatred may just make me strong enough To walk away They may chase me to the ends of the earth But I've got you babe And they may strip me of the things that I've worked for But I've had my say So hear me now I've enough of these chains I know they're of my making No one else to blame for where I stand today I've no memory of truth But suddenly the audience is so cruel So God, hey God you know why I'm through Through I guess it's tough, I guess I'm older And everything must change But all this cruelty and money instead of love People, have we no shame? They may chase me to the ends of the earth But I've got you babe And they may take away the things that I've worked for But you'll pull me through It's so clear to me now I've enough of these chains Life is there for the taking What kind of fool would remain in this cheap gilded cage I've no memory of truth But suddenly the audience is so cruel Oh God, I'm sorry I think I'm through I think I'm through I think I'm, I know I'm...

 

Vertaling

Is dat genoeg? Ik denk dat het voorbij is Zie, alles is veranderd En dit alles kan alleen maar haat maakt me sterk genoeg Om weg te lopen Zij kunnen pak me dan aan de uiteinden van de aarde Maar ik heb je babe En ze kunnen strippen me van de dingen die ik heb gewerkt voor Maar ik heb mijn zeg Dus nu me horen Ik heb genoeg van deze ketens Ik weet dat ze van mijn maken Niemand anders de schuld voor waar ik sta vandaag Ik heb geen herinnering van de waarheid Maar plotseling het publiek is zo wreed Dus God, hey God weet je waarom ik door middel van Door middel van Ik denk dat het zwaar is, ik denk dat ik ouder ben En alles moet veranderen Maar dit alles wreedheid en geld in plaats van de liefde Mensen, hebben we geen schaamte? Zij kunnen pak me dan aan de uiteinden van de aarde Maar ik heb je babe En zij kunnen dat wegneemt de dingen die ik heb gewerkt voor Maar je zult me door te trekken Het is zo duidelijk voor mij nu Ik heb genoeg van deze ketens Het leven is er voor het oprapen Wat voor soort dwaas zou blijven in deze goedkope gouden kooi Ik heb geen herinnering van de waarheid Maar plotseling het publiek is zowreed Oh God, het spijt me Ik denk dat ik door middel van Ik denk dat ik door middel van Ik denk dat ik ben, ik weet dat ik ...