Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george morgan Songtekst: jesus saviour pilot me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george morgan - jesus saviour pilot me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jesus saviour pilot me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george morgan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george morgan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jesus saviour pilot me .

Origineel

Jesus Saviour pilot me over life's tempestuous sea Unknown waves before me roll hiding rock and treach'rous shoal Chart andpasse from Thee Jesus Saviour pilot me [ fiddle ] As a mother stills her child Thou canst hush the ocean wild Boist'rous waves obey Thy will when Thou say'st to them be still Wondrous sov'reign of the sea Jesus Saviour pilot me

 

Vertaling

Jezus Redder loodste me over de onstuimige zee van het leven Onbekende golven voor mij rollen verborgen rots en verraderlijke ondiepte Kaart en passe van Thee Jezus Verlosser stuurde me [viool] Zoals een moeder haar kind tot zwijgen brengt, kunt u de oceaan wild verstommen Boist'ous golven gehoorzamen Uw wil wanneer U zegt dat ze stil zijn Wonderbaarlijke sov'reign of the sea Jezus Heiland stuurde me