Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george morgan Songtekst: we could

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george morgan - we could ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we could? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george morgan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george morgan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we could .

Origineel

If anyone could find the joy that true love brings a girl and boy We could we could you and I If anyone could ever say that their true love was here to stay We could we could you and I When you're in my arms I know you're happy to be there Just as long as I'm with you I'm happy anywhere If anyone could pray each night and thank the Lord that all is right We could we could you and I When you're in my arms

 

Vertaling

Als iemand de vreugde kon vinden die ware liefde brengt voor een meisje en een jongen We zouden kunnen, jij en ik Als iemand ooit zou kunnen zeggen dat hun ware liefde hier was om te blijven We zouden kunnen, jij en ik Als je in mijn armen zit, weet ik dat je blij bent daar te zijn Zolang ik bij je ben, ben ik overal gelukkig Als iemand elke avond zou kunnen bidden en de Heer danken dat alles in orde is We zouden kunnen, jij en ik Als je in mijn armen zit