Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george morgan Songtekst: wichita lineman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george morgan - wichita lineman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wichita lineman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george morgan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george morgan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wichita lineman .

Origineel

I am the lineman for the county and I drive the main road Searching in the sun for another overload I hear you singing in the wires I can hear you through the whine And the Wichita lineman is still on the line I know I need a small vacation but it don't look like rain And if it snows that stretch down south won't ever stand the strain And I need you more than want you and I'll want you for all time And the Wichita lineman is still on the line And I need you more than want you

 

Vertaling

Ik ben de lijnwachter van de provincie en ik rijd de hoofdweg Op zoek in de zon naar nog een overbelasting Ik hoor je zingen in de draden. Ik hoor je door het gejank En de lijnwachter van Wichita is nog steeds aan de lijn Ik weet dat ik een kleine vakantie nodig heb, maar het lijkt niet op regen En als het sneeuwt, strekt het zuiden zich niet uit En ik heb je meer nodig dan jou en ik wil je voor altijd En de lijnwachter van Wichita is nog steeds aan de lijn En ik heb je meer nodig dan je wil