Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george shearing Songtekst: anyone can whistle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george shearing - anyone can whistle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anyone can whistle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george shearing! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george shearing en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anyone can whistle .

Origineel

Anyone can whistle, that's what they say, easy Anyone can whistle any old day, easy It's all so simple, relax, let go, let fly Someone tell me why can't I I can dance a Tango, I can read Greek, easy I can slay a dragon any old week, easy What's hard is simple, what's natural comes hard Maybe you can show me how to let go Lower my guard, learn to be free Maybe if you whistle, whistle for me It's all so simple, relax, let go, let fly Someone tell me why, why can't I I can dance a Tango, I can read Greek, easy I can slay a dragon any old week, easy What's hard is simple, what's natural comes hard Maybe you can show me how to let go Lower my guard, learn to be free Maybe if you whistle, whistle for me Whistle for me

 

Vertaling

Iedereen kan fluiten, dat is wat ze zeggen, gemakkelijk Iedereen kan elke dag fluiten, makkelijk Het is allemaal zo simpel, ontspan, laat gaan, laat vliegen Wil iemand me vertellen waarom ik dat niet kan Ik kan de tango dansen, ik kan Grieks lezen, makkelijk Ik kan elke week een draak verslaan, makkelijk Wat moeilijk is, is eenvoudig, wat natuurlijk is, komt hard Misschien kan jij me laten zien hoe ik los kan laten Laat mijn verdediging zakken, leer vrij te zijn Misschien als je fluit, fluit dan voor mij Het is allemaal zo simpel, ontspan, laat gaan, laat vliegen Laat iemand me vertellen waarom, waarom kan ik niet Ik kan een tango dansen, ik kan Grieks lezen, makkelijk Ik kan elke week een draak verslaan, makkelijk Wat moeilijk is, is simpel, wat natuurlijk is, komt hard Misschien kan jij me laten zien hoe ik los kan laten Laat mijn verdediging zakken, leer vrij te zijn Misschien als je fluit, fluit voor mij Fluit voor mij