Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george shearing Songtekst: cuban love song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george shearing - cuban love song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cuban love song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george shearing! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george shearing en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cuban love song .

Origineel

I love you that's what my heart is saying While every breeze is playing our Cuban love song I love you for all the joy you brought me The lovely night you taught me our Cuban love song One melody will always thrill my heart One kiss will cheer me when we're far apart (Dear one) I love you with such a tender passion and only you could fashion our Cuban love Song I love you that's what my heart is saying While every breeze is playing our Cuban love song I love you for all the joy you brought me The lovely night you taught me our Cuban love song One melody will always thrill my heart One kiss will cheer me when we're far apart (Dear one) I love you with such a tender passion

 

Vertaling

Ik hou van je dat is wat mijn hart zegt Terwijl elk briesje ons Cubaanse liefdesliedje speelt Ik hou van je voor al de vreugde die je me bracht De mooie avond dat je me ons Cubaanse liefdesliedje leerde Eén melodie zal mijn hart altijd beroeren Eén kus zal me opvrolijken als we ver van elkaar zijn (Lieverd) Ik hou van je met zo'n tedere passie en alleen jij kon ons Cubaanse liefdesliedje maken Ik hou van je dat is wat mijn hart zegt Terwijl elk briesje ons Cubaanse liefdesliedje speelt Ik hou van je voor al de vreugde die je me bracht De heerlijke avond dat je me ons Cubaanse liefdesliedje leerde Eén melodie zal mijn hart altijd beroeren Eén kus zal me opvrolijken als we ver van elkaar zijn (Lieverd) ik hou van je met zo'n tedere passie