Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george strait Songtekst: a little heaven’s rubbing off on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george strait - a little heaven’s rubbing off on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a little heaven’s rubbing off on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george strait! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george strait en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a little heaven’s rubbing off on me .

Origineel

[Verse 1] I used to like Making love then Getting up And never having to explain I've always been free I never could see me Dragging no ball and chain I like running around And being tied down Never was my cup of tea But since I've been holding an angel A little heaven's rubbing off on me [Chorus] And I'm beginning to like just sitting and holding hands Looking into her eyes I'm thinking about future plans And then I get the feeling that the life that I'd been leading aren’t all it's cracked Up to be Since I've been holding an angel A little heaven's rubbing off on me [Verse 2] I used like To spend the night Sitting on an old bar stool Drinking wine and killing time With all over those other fools But since you took my hand I think I understand It aren’t the way it outta be Since I've been holding an angel A little heaven's rubbing off on me [Chorus] [Outro] Since I've been holding an angel A little heaven's rubbing off on me

 

Vertaling

[Verse 1] I used to like Making love then Opstaan En het nooit uit te hoeven leggen Ik ben altijd vrij geweest Ik heb me nooit kunnen zien Geen bal en ketting meeslepend Ik hou van rondrennen En vastgebonden zijn Was nooit mijn kopje thee Maar sinds ik een engel vasthoud Een beetje hemel is wrijven op mij [refrein] And I'm beginning to like just sitting and holding hands In haar ogen kijkend denk ik aan toekomstplannen And then I get the feeling that the life that I'd been leading aren't all it's cracked Up to be Sinds ik een engel vasthoud Een beetje hemel is op mij afgewreven [Verse 2] I used like To spend the night Zittend op een oude barkruk wijn drinkend en de tijd dodend Met al die andere dwazen Maar sinds je mijn hand nam denk ik dat ik begrijp It aren't the way it outta be Since I've been holding an angel A little heaven's rubbing off on me [Chorus] [Outro] Since I've been holding an angel A little heaven's rubbing off on me