Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: George Strait Songtekst: El Rey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: George Strait - El Rey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van El Rey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van George Strait! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van George Strait en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals El Rey .

Origineel

Yo se bien que estoy afuera Pero el dia que yo me muera Se que tendras que llorar. (Llorar y llorar, llorar y llorar) Diras que no me quisistes Pero vas a estar muy triste Y asi te me vas a quedar. Con dinero y sin dinero. Yo hago siempre lo que quiero. Y mi palabra es la ley. No tengo trono ni reina. Ni nadie que me comprenda. Pero sigo siendo el rey. Una piedra en el camino Me enseno que mi destino. Era rodar y rodar. (Rodar y rodar, rodar y rodar) Tambien me dijo un arriero Que no hay que llegar primero Pero hay que saber llegar. Con dinero y sin dinero. Yo hago siempre lo que quiero. Y mi palabra es la ley. No tengo trono ni reina. Ni nadie que me comprenda. Pero sigo siendo el rey.

 

Vertaling

Nou ik weet dat ik ben uit Maar de dag dat ik sterf Ik weet dat je zal hebben om te rouwen. (Treuren en rouwen, treuren en rouwen) Zal je zeggen dat ik quisistes Maar je zal heel verdrietig En zodat je gaat worden. Met of zonder geld. Ik doe altijd wat ik wil. En mijn woord is wet. Ik heb geen troon of koningin. Of iemand die mij begrijpt. Maar ik ben nog steeds de koning. Een struikelblok Heeft me geleerd dat mijn lot. Het was walsen en rollen. (Roll en Roll, rollen en rollen) Ik zei ook een drager Dat moet niet de eerste plaats komen Maar we moeten gaan. Met of zonder geld. Ik doe altijd wat ik wil. En mijn woord is wet. Ik heb geen troon of koningin. Of iemand die mij begrijpt. Maar ik ben nog steeds de koning.