Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george strait Songtekst: he’s got that something special

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george strait - he’s got that something special ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van he’s got that something special? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george strait! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george strait en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals he’s got that something special .

Origineel

[Outro] I used to be the one who She was always holding on to Like a fool I told her way too tight [Verse 1] He was glad to see me let go He's all I see now in her eyes He's got that something special But that something special used to be mine [Verse 2] She sees more in him than she ever saw in me She thinks he's got everything she'll ever need He's got that something special But that something special used to be mine [Bridge] Never knew how good I had it Never do till you don't have it I'd give anything to have her back [Verse 3] It hurts me to admit that He's got what I never knew I had He's got that something special But that something special used to be mine [Verse 4] She sees more in him than she ever saw in me She thinks he's got everything she'll ever need He's got that something special But that something special used to be mine [Outro] He's got that something special But that something special used to be mine

 

Vertaling

[Outro] I used to be the one who She was always holding on to Like a fool I told her way too tight [Verse 1] He was glad to see me let go Hij is alles wat ik nu zie in haar ogen Hij heeft iets speciaals Maar dat iets speciaals was vroeger van mij [Vers 2] Ze ziet meer in hem dan ze ooit in mij zag She thinks he's got everything she'll ever need He's got that something special Maar dat iets speciaals was vroeger van mij [Bridge] Nooit geweten hoe goed ik het had Dat weet je nooit tot je het niet meer hebt I'd give anything to have her back [Verse 3] It hurts me to admit that Hij heeft wat ik nooit wist dat ik had He's got that something special Maar dat iets speciaals was vroeger van mij [Verse 4] Ze ziet meer in hem dan ze ooit in mij zag She thinks he's got everything she'll ever need He's got that something special But that something special used to be mine [Outro] He's got that something special But that something special used to be mine