Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george strait Songtekst: peace of mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george strait - peace of mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van peace of mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george strait! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george strait en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals peace of mind .

Origineel

I go anywhere that ol' wind blows Down a blacktop road, anytime No strings attached, no ties to tie me down So why hang around, when I can fly [Chorus:] I'm free, free to do as I please Free to choose, free to be Just plain me, just plain fine I'm here then I'm there Not a care in the world What a cure for the soul, peace of mind I go anywhere that ol' wind blows Down a blacktop road anytime No strings attached, no ties to tie me down So why hang around, when I can fly I don't dare slow down for anything What tomorrow brings suits me fine And I don't dare look back on yesterday It's a throw away better left behind [Chorus] I go anywhere that ol' wind blows Down a blacktop road, anytime No strings attached, no ties to tie me down So why hang around, when I can fly So why hang around, when I can fly

 

Vertaling

Ik ga overal heen waar de wind waait Op een zwarte weg, wanneer dan ook No strings attached, no ties to tie me down Dus waarom rondhangen, als ik kan vliegen [Refrein:] Ik ben vrij, vrij om te doen wat ik wil Vrij om te kiezen, vrij om te zijn Just plain me, just plain fine I'm here then I'm there Not a care in the world Wat een genezing voor de ziel, gemoedsrust I go anywhere that ol' wind blows Over een zwarte weg wanneer dan ook No strings attached, no ties to tie me down So why hang around, when I can fly Ik durf nergens voor te vertragen Wat morgen brengt bevalt me prima En ik durf niet terug te kijken naar gisteren Het is een weggegooide beter achtergelaten [refrein] I go anywhere that ol' wind blows Op een zwarte weg, wanneer dan ook No strings attached, no ties to tie me down So why hang around, when I can fly So why hang around, when I can fly