Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: george strait Songtekst: she lays it all on the line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: george strait - she lays it all on the line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she lays it all on the line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van george strait! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van george strait en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she lays it all on the line .

Origineel

Her hair is red And her eyes are green She's soft and tender But she can be mean She knows what it takes to keep me right on track And when it comes to love'n She don't hold noth'n back. When she loves me.. She's nearly out of control When she loves me It come from deep in her soul When she loves me I know she's all mine When my baby loves me, She lays it all on the line. Out Honky Tonky'in where the lights are down low She always ask the band to play something'n real slow.. When we get home I know she'll take up the slack Cause when it comes to love'in she don't hold noth'in back. When she loves me It the things that she says, When she loves me, She's way out on the edge, When she loves me, I lose track of time When my baby loves me, She lays it all on the line. My baby taught me someth'in everybody should learn When you play with fire, It's alright to get burned, You really don't mine it if you lose or you win The only way to do it is to get out on that limb

 

Vertaling

Haar haar is rood En haar ogen zijn groen Ze is zacht en teder Maar ze kan gemeen zijn Ze weet wat er nodig is om me op het juiste spoor te houden And when it comes to love'n houdt ze niets achter. Als ze van me houdt... is ze bijna niet meer te houden Als ze van me houdt Komt het van diep in haar ziel When she loves me weet ik dat ze helemaal van mij is When my baby loves me, legt ze alles op het spel. Out Honky Tonky'in where the lights are down low She always ask the band om iets heel traags te spelen... When we get home I know she'll het zal overnemen Cause when it comes to love'in houdt ze niets achter. When she loves me Het zijn de dingen die ze zegt, Als ze van me houdt, Ze is ver op het randje, Als ze van me houdt, verlies ik de tijd uit het oog When my baby loves me, legt ze alles op het spel. Mijn baby leerde me iets iedereen zou moeten leren Wanneer je met vuur speelt, is het goed om je te verbranden, Je hebt het er niet voor over of je verliest of je wint De enige manier om het te doen is om uit te gaan op die ledemaat