Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: geovane santos Songtekst: detalhes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: geovane santos - detalhes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van detalhes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van geovane santos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van geovane santos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals detalhes .

Origineel

Eu deveria ter notado em você. esse olhar que me faz perder a razão. Eu poderia ter tentado esquecer. aquilo que agente viveu de pior. Detalhes. Detalhes. Eu poderia ter tentado escutar. Aquela voz que me faz chegar a você. Eu poderia ter tentado fingir. que não me importo mais só que eu estou aqui. Eu poderia ter tentado esquecer. só que os detalhes me lembraram você. Por mais difícil que era te entender. eu fui até o fim por nos dois. Esses detalhes. Detalhes. Detalhes

 

Vertaling

Ik had je moeten zien, die blik die me gek maakt. Ik had kunnen proberen het ergste te vergeten van wat we hebben meegemaakt. Details. Details. Ik had kunnen proberen te luisteren. die stem die me naar jou doet komen. Ik had kunnen doen alsof het me niet meer kon schelen, alleen dat ik hier ben. Ik had kunnen proberen het te vergeten. Alleen de details herinnerden me aan jou. Hoe moeilijk het ook was om je te begrijpen, ik ging tot het uiterste voor ons beiden. Die details. Details. Details