Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: geovane santos Songtekst: misericórdia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: geovane santos - misericórdia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van misericórdia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van geovane santos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van geovane santos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals misericórdia .

Origineel

Depois de contemplar a tua palavra. Sentindo o poder das tuas mãos. Depois de enxugar as minhas lágrimas. Sentindo derreter meu coração. Depois de meditar, como vivemos. Mesmo conhecendo o teu perdão. Mesmo te louvando jesus Cristo. Eu cheguei a triste conclusão. o que mais falta em nós, é misericórdia. misericórdia e amor. O que mais falta em nós, é misericórdia. misericórdia, meu Senhor. Por tudo que é Santo, que vem de Jesus. Pelo poder do sangue, vertido lá na cruz. Por todas as verdades, que hoje aprendi. Por tua santidade, Deus, eu quero ser feliz. Oh! Deus me ensina ter, miseriórdia. misericórdia e amor. Oh! Deus me ensina ter, misericórdia. misericórdia, meu Senhor. Arranjos. louvado seja Deus por tudo que me deu, bis. Por tudo que me deu, louvado seja Deus

 

Vertaling

Na het overdenken van uw woord. Voel de kracht van je handen. Na het wegvegen van mijn tranen. Ik voel mijn hart smelten. Na het mediteren, hoe we leven. Zelfs wetend dat je me vergeeft. Zelfs U loven, Jezus Christus. Ik kwam tot de trieste conclusie. Wat ons het meest ontbreekt is barmhartigheid. Barmhartigheid en liefde. Wat we het meeste missen is genade. Genade, mijn Heer. Want alles wat heilig is, dat komt van Jezus. Door de kracht van het bloed, vergoten daar aan het kruis. Voor alle waarheden die ik vandaag heb geleerd. Door uw heiligheid, God, wil ik gelukkig zijn. Oh, God, leer mij barmhartigheid en liefde. God, leer mij genade te hebben. Genade, mijn Heer. Arrangementen. Loof God voor alles wat Hij mij heeft gegeven, toegift. Voor alles wat je me hebt gegeven, loof God