Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: geovany reis e fabricio Songtekst: te amando sim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: geovany reis e fabricio - te amando sim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van te amando sim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van geovany reis e fabricio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van geovany reis e fabricio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals te amando sim .

Origineel

Eu queria mudar o meu jeito. ser o dono da minha razão. coração já dando defeito. um escravo da sua paixão!. Quanto mais digo não mais eu quero. eu só fugo em sua direção. toda noite eu ainda te espero. e você nessa indecisão.. Poque você não vê,. que por você quase morro. eu tô pedindo socorro. tô te amando sim enfim.. Preciso de você sem seu amor é castigo. eu tô correndo perigo. vê se volta pra mim, enfim. pra mim.

 

Vertaling

Ik wilde mijn weg veranderen. de eigenaar zijn van mijn verstand. hart al gevende defect. een slaaf van je passie! Hoe meer ik nee zeg, hoe meer ik wil. Ik ren gewoon naar je toe. Elke nacht wacht ik nog op je. En jij in deze besluiteloosheid... Waarom zie je het niet... Ik sterf bijna voor je. Ik vraag om hulp. Ik hou van je... Ik heb je nodig. Zonder jouw liefde is het een straf. Ik ben in gevaar. Kom eindelijk bij me terug. Bij mij.