Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gerald Crabb Songtekst: Please Forgive Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gerald Crabb - Please Forgive Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Please Forgive Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gerald Crabb! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gerald Crabb en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Please Forgive Me .

Origineel

My sleep is gone, my heart is full of sorrow I can't believe how much i've let you down I dread the pain that waits for me tomorrow When the sun reveals my broken dreams scattered on the ground Chorus: Please forgive me I need your grace to make it through All i have is you, i'm at your mercy Lord, i'll serve you Until my dying day Help others find the way At your mercy, please forgive me I can't believe the god of earth and glory Would take the time to care for one like me But i read in the bible that old story How he plead for my forgiveness while he was dying on a tree Repeat chorus 2x

 

Vertaling

Mijn slaap is weg, mijn hart is vol van verdriet Ik kan niet geloven hoeveel ik heb laten zitten Ik bang voor de pijn die morgen wacht op mij Als de zon onthult mijn gebroken dromen verspreid op de grond Chorus: Vergeef me Ik heb uw genade om het te maken door Alles wat ik heb is dat je, ik ben op uw genade Heer, ik zal u te dienen Tot mijn sterfdag Help anderen de weg te vinden Op uw genade, vergeef me Ik kan niet geloven dat de god van de aarde en glorie Zou de tijd nemen om te zorgen voor iemand als mij Maar ik lees inde bijbel dat oude verhaal Hoe hij pleiten voor mijn vergeving, terwijl hij stervende was aan een boom Herhaal refrein 2x