Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gerald levert Songtekst: school me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gerald levert - school me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van school me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gerald levert! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gerald levert en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals school me .

Origineel

The bell is ringing Can't you feel it, baby? Can't you feel it baby? Come on, come on Can't you feel it, baby? Can't you feel that, baby? In my new life I met plenty of girls But none that make me wanna do The things you make me do, said that I wanna learn What makes you feel good See Lord knows I tried to keep you satisfied The best way I could, baby See no woman Has laid love down on me The way that you laid it on me Keep on laying it on me, baby And I wanna learn all the things To keep you occupied I wanna give you my time, baby See, you be the teacher I won't be the fool, baby (I won't be no fool baby) I did my homework, baby And I'm ready for school You ca be the principal I'll follow the rules I did my homework, baby And I'm ready for school Come on and school me, baby (school me, baby) Won't you teach me, baby Show me, baby School me, baby I'll take notes So I can remember All the things that I do to make you scream (scream) Tell me what you like 'Cause I'm willing and able I can fulfill your every dream, baby See no woman Has ever made me wanna break down And give her everything I have to offer and even more See you're the kind of girl That'll make a man wanna give all this money Give up his cars, all of his dreams So baby, why don't you show me, said See, you be the teacher I won't be the fool (won't be no fool baby) I did my homework, baby (I did my homework) And I'm ready for school (I'm ready to learn, I'm ready to learn) You be the principal (you can be the principal) I'll follow your rules (I'll follow the rules) I did my homework, baby (and I'm back) And I'm ready for school (and I am back again) You be the teacher I won't be the fool (I won't be no fool yeah) I did my homework, baby (see I'm ready to learn) And I'm ready for school (I'm ready to learn) You be the principal (whatever you want baby) I'll follow your rules (I'm here to do) I did my homework, baby (see and I'm ready) And I'm ready for school (I'm ready, I'm ready for school) Teach me, baby (Come on baby) Show me, baby (Can't you hear the bell?) (Can't you feel the bell?) Come on help me, baby Why don' t you work me, baby? Do me, baby Show me, show me, hey You be the teacher (I wanna learn) I won't be the fool (whatever it is baby) I did my homework, baby (that makes you happy for you) And I'm ready for school You be the principal I'll follow your rules I did my homework, baby And I'm ready for school You be the teacher (you be the teacher) I won't, I won't be no fool, baby, hey hey And I'm ready, I'm ready, and I'm ready, I'm ready You be the principal I'll follow your rules I did my homework And I'm ready for school You be the teacher (wake me up in the morning baby) I won't be the fool I did my homework, baby (every morning and the afternoon) And I'm ready for school (whatever you want, whatever you need) You be the principal (you can be the principal)

 

Vertaling

De bel rinkelt Kun je het niet voelen, baby? Voel je het niet, schatje? Kom op, kom op Kun je het niet voelen, baby? Kun je dat niet voelen, baby? In mijn nieuwe leven heb ik veel meisjes ontmoet Maar geen een die me wil laten doen De dingen die jij me laat doen, zei dat Ik wil leren Wat jou een goed gevoel geeft God weet dat ik geprobeerd heb je tevreden te houden Op de beste manier die ik kon, baby Zie geen vrouw Heeft liefde op mij gelegd The way that you laid it on me Blijf het op mij leggen, baby And I wanna learn all the things Om je bezig te houden Ik wil je mijn tijd geven, baby Zie, jij bent de leraar Ik zal niet de dwaas zijn, baby (Ik zal geen dwaas zijn, baby) Ik heb mijn huiswerk gedaan, baby En ik ben klaar voor school Jij mag de directeur zijn Ik zal me aan de regels houden Ik heb mijn huiswerk gedaan, schat En ik ben klaar voor school Kom op en school me, baby (school me, baby) Wil je het me leren, baby Laat het me zien, baby School me, baby Ik zal aantekeningen maken Zodat ik me kan herinneren Al de dingen die ik doe om je te laten schreeuwen (scream) Vertel me wat je leuk vindt Want ik ben bereid en in staat Ik kan al je dromen vervullen, schatje See no woman Heeft me ooit doen instorten En haar alles geven wat ik te bieden heb en zelfs meer Zie je, jij bent het soort meisje dat een man al dit geld zal willen geven Zijn auto's opgeeft, al zijn dromen Dus baby, waarom laat je het me niet zien, zei Zie, jij bent de leraar Ik zal niet de dwaas zijn (zal geen dwaas zijn baby) Ik heb mijn huiswerk gedaan, baby (ik heb mijn huiswerk gedaan) En ik ben klaar voor school (ik ben klaar om te leren, ik ben klaar om te leren) Jij bent de directeur (jij kan de directeur zijn) Ik zal je regels volgen (Ik zal de regels volgen) I did my homework, baby (en ik ben terug) And I'm ready for school (en ik ben weer terug) You be the teacher I won't be the fool (Ik zal geen dwaas zijn, ja) I did my homework, baby (see I'm ready to learn) And I'm ready for school (Ik ben klaar om te leren) You be the principal (whatever you want baby) Ik zal je regels volgen (Ik ben hier om te doen) I did my homework, baby (zie je en ik ben klaar) And I'm ready for school (ik ben klaar, ik ben klaar voor school) Leer het me, baby (Kom op schatje) Show me, baby (Kun je de bel niet horen?) Kun je de bel niet voelen? Kom op help me, baby Waarom werk je me niet, baby? Doe me, baby Laat me zien, laat me zien, hé You be the teacher (I wanna learn) I won't be the fool (wat het ook is baby) I did my homework, baby (dat maakt je blij voor jou) And I'm ready for school You be the principal I'll follow your rules I did my homework, baby And I'm ready for school You be the teacher (jij bent de leraar) Ik zal niet, ik zal niet gek zijn, baby, hey hey En ik ben klaar, ik ben klaar, en ik ben klaar, ik ben klaar You be the principal I'll follow your rules I did my homework And I'm ready for school Jij bent de leraar (maak me 's morgens wakker, schatje) I won't be the fool I did my homework, baby (every morning and the afternoon) And I'm ready for school (wat je ook wilt, wat je ook nodig hebt) You be the principal (jij kunt de directeur zijn)