Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gerard Jolin Songtekst: Maak Me Gek

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gerard Jolin - Maak Me Gek ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Maak Me Gek? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gerard Jolin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gerard Jolin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Maak Me Gek .

Origineel

Je vraagt, zal jij me vergeten, Maar je danst in mn hoofd. Je zou al lang moeten weten, Dat ik door jou ben verdoofd. Vanavond gaat het gebeuren, Nee dit kan niet kapot. Sluit alle ramen en deuren, Vanavond gaat de sleutel in het slot. Maak me gek, maak me gek met je mond, Maak me gek, ja de vonken die vliegen in het rond. Je maakt me gek, maakt me gek van verlangen, Als jij naar me lacht. Maak me gek, met je vingers je zoen, Deze avond wil ik nog heel vaak over doen. Je maakt me gek, van bezonnen bezeten, Kom bij me vannacht. Vanavond zal je voor mij staan, En dan lach ik je toe. We weten wat er gaat komen, Maar alleen nog niet hoe. Je laat mn bloed sneller stromen, Sinds ik jou tegen kwam. Dit had ik nooit durven dromen, Voor jou staat heel mn hart in vuur en vlam. Maak me gek, maak me gek met je mond, Maak me gek, ja de vonken die vliegen in het rond. Je maakt me gek, maakt me gek van verlangen, Als jij naar me lacht. Maak me gek, met je vingers je zoen, Deze avond wil ik nog heel vaak over doen. Je maakt me gek, van bezonnen bezeten, Kom bij me vannacht. Maak me gek, maak me gek met je mond, Maak me gek, ja de vonken die vliegen in het rond. Je maakt me gek, maakt me gek van verlangen, Als jij naar me lacht. Maak me gek, met je vingers je zoen, Deze avond wil ik nog heel vaak over doen. Je maakt me gek, van bezonnen bezeten, Kom bij me vannacht.

 

Vertaling

Je vraagt, zal jij me vergeten, Maar je danst in mn hoofd. Je zou al lang moeten weten, Dat ik door jou ben verdoofd. Vanavond gaat het gebeuren, Nee dit kan niet kapot. Sluit alle ramen en deuren, Vanavond gaat de sleutel in het slot. Maak me gek, maak me gek met je mond, Maak me gek, ja de vonken die vliegen in het rond. Je maakt me gek, maakt me gek van verlangen, Als jij naar me lacht. Maak me gek, met je vingers je zoen, Deze avond wil ik nog heel vaak over doen. Je maakt me gek, van bezonnen bezeten, Kom bij me vannacht. Vanavond zal je voor mij staan, En dan lach ik je toe. We weten wat er gaat komen, Maar alleen nog niet hoe. Je laat mn bloed sneller stromen, Sinds ik jou tegen kwam. Dit had ik nooit durven dromen, Voor jou staat heel mn hart in vuur en vlam. Maak me gek, maak me gek met je mond, Maak me gek, ja de vonken die vliegen in het rond. Je maakt me gek, maakt me gek van verlangen, Als jij naar me lacht. Maak me gek, met je vingers je zoen, Deze avondwil ik nog heel vaak over doen. Je maakt me gek, van bezonnen bezeten, Kom bij me vannacht. Maak me gek, maak me gek met je mond, Maak me gek, ja de vonken die vliegen in het rond. Je maakt me gek, maakt me gek van verlangen, Als jij naar me lacht. Maak me gek, met je vingers je zoen, Deze avond wil ik nog heel vaak over doen. Je maakt me gek, van bezonnen bezeten, Kom bij me vannacht.