Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gerard Joling Songtekst: Don't Leave Me This Way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gerard Joling - Don't Leave Me This Way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Don't Leave Me This Way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gerard Joling! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gerard Joling en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Don't Leave Me This Way .

Origineel

Don't leave me this way I can't survive, I can't stay alive Without your love, no baby Don't leave me this way I can't exist, I would surely miss Your tender kiss So don't leave me this way Aaahh baby, my heart is full of love and desire for you So come on down and do what you've got to do You started this fire down in my soul Now can you see it's burning out of control So come on down and satisfy the need in me Cos only your good loving can set me free Don't leave me this way I don't understand how I'm at your command So baby please don't don't you leave me this way Aaahh baby, my heart is full of love and desire for you So come on down and do what you've got to do You started a fire down in my soul Now can you see it's burning out of control So come on down and satisfy the need in me Cos only your good loving can set me free Set me free, set me free, set me free Set me free, set me free, set me free Believe, believe, believe, believe Come satisfy me, come satisfy me Come satisfy me, come satisfy me Don't you leave me this way, no no, no no, no no, no no Oh baby don't you go Don't leave me this way Ooh baby I can't exist, I will surely miss Your tender kiss So don't leave me this way Aaahh baby, my heart is full of love and desire for you So come on down and do what you've got to do You started a fire down in my soul Now can you see it's burning out of control So come on down and satisfy the need in me Cos only your good loving can set me free Set me free, set me free, set me free Set me free, set me free, set me free Don't leave me this way Don't leave me this way Don't leave me this way

 

Vertaling

Laat me niet alleen op deze manier Ik kan niet overleven, ik kan niet blijven leven Zonder uw liefde, geen baby Laat me niet alleen op deze manier Ik kan niet bestaan, zou ik zeker missen Uw tedere kus Dus laat me niet op deze manier Aaahh baby, mijn hart is vol van liefde en verlangen naar jou Dus kom naar beneden en doe wat je hebt te doen Je begon dit vuur in mijn ziel Nu kunt u zien dat het branden uit de hand Dus kom naar beneden en voldoen aan de behoefte in mij Cos alleen je goede liefdevolle kunt me vrij Laat me niet alleen op deze manier Ik begrijp niet hoe ik op uw bevel Dus Baby Please Don't niet je laat me op deze manier Aaahh baby, mijn hart is vol van liefde en verlangen naar jou Dus kom naar beneden en doe wat je hebt te doen Je brak een brand uit in mijn ziel Nu kunt u zien dat het branden uit de hand Dus kom naar beneden en voldoen aan de behoefte in mij Cos alleen je goede liefdevolle kunt me vrij Set me free, laat mij vrij, maak mij vrij Set me free, laat mij vrij, maak mij vrij Geloof, geloof, geloven, geloven Kom voldoenmij, kom bevredigt mij Kom bevredigt mij, kom bevredigt mij Niet dat je mij verlaat op deze manier, nee nee, nee nee, nee nee, nee nee Oh baby ga je niet Laat me niet alleen op deze manier Ooh baby kan ik niet besta, ik zal zeker missen Uw tedere kus Dus laat me niet op deze manier Aaahh baby, mijn hart is vol van liefde en verlangen naar jou Dus kom naar beneden en doe wat je hebt te doen Je brak een brand uit in mijn ziel Nu kunt u zien dat het branden uit de hand Dus kom naar beneden en voldoen aan de behoefte in mij Cos alleen je goede liefdevolle kunt me vrij Set me free, laat mij vrij, maak mij vrij Set me free, laat mij vrij, maak mij vrij Laat me niet alleen op deze manier Laat me niet alleen op deze manier Laat me niet alleen op deze manier