Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gerard Joling Songtekst: Engel Van Mijn Hart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gerard Joling - Engel Van Mijn Hart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Engel Van Mijn Hart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gerard Joling! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gerard Joling en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Engel Van Mijn Hart .

Origineel

Langzaam kom je naar mij Alsof je voelt dat ik hier ben Dromen vergeet wat je ziet Het zwart van de nacht verraadt jou niet Als ik nu maar bij je kan zijn Als de nacht is gevallen Ga ik met je mee En zijn we alleen In het diepst van de nacht Vertel ik je al mijn wensen Zeg je wat ik voel Begrijp wat ik bedoel Krijg ik wat ik verwacht Mijn engel van mijn hart Wil me in jou verliezen Laat dit niet over gaan Onder de ogen van de maan Erken ik jouw wil Ik word betoverd onder passie En grote fantasie Zoals ik het zie Hoe je mijn handen streelt Als ik nu maar bij je kan zijn Blijf jij dan bij mij Als de nacht is gevallen Ga ik met je mee En zijn we alleen In het diepst van de nacht Vertel ik je al mijn wensen Zeg je wat ik voel Begrijp wat ik bedoel Krijg ik wat ik verwacht Mijn engel van mijn hart Als ik nu maar bij je kan zijn Blijf jij dan bij mij Als de nacht is gevallen Ga ik met je mee En zijn we alleen In het diepst van de nacht Mijn engel van mijn hart

 

Vertaling

Langzaam kom je naar mij Alsof je voelt dat ik hier ben Dromen vergeet wat je ziet Het zwart van de nacht verraadt jou niet Als ik nu maar bij je kan zijn Als de nacht is gevallen Ga ik met je mee En zijn we alleen In het diepst van de nacht Vertel ik je al mijn wensen Zeg je wat ik voel Begrijp wat ik bedoel Krijg ik wat ik verwacht Mijn engel van mijn hart Wil me in jou verliezen Laat dit niet over gaan Onder de ogen van de maan Erken ik jouw wil Ik word betoverd onder passie En grote fantasie Zoals ik het zie Hoe je mijn handen streelt Als ik nu maar bij je kan zijn Blijf jij dan bij mij Als de nacht is gevallen Ga ik met je mee En zijn we alleen In het diepst van de nacht Vertel ik je al mijn wensen Zeg je wat ik voel Begrijp wat ik bedoel Krijg ik wat ik verwacht Mijn engel van mijn hart Als ik nu maar bij je kan zijn Blijf jij dan bij mij Als de nacht is gevallen Ga ik met je mee En zijn we alleen In het diepst van de nacht Mijn engel van mijn hart