Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gerard Joling Songtekst: Ticket To The Tropics

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gerard Joling - Ticket To The Tropics ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ticket To The Tropics? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gerard Joling! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gerard Joling en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ticket To The Tropics .

Origineel

Here I'm sitting and it's getting cold The morning rains against my window pane While the world it looks so cold and gray In my mind I drift away Then I'm on my way to tropic island You'd always said I was a dreamer You were right *Gonna buy me a ticket to the tropics Forget our love and leave this place behind me Gonna buy me a ticket to the tropics And prove myself that I can live without your love Here I'm sitting in the midnight glade Sun is shining on my face again Think about the way it had to end Now I'm sitting here alone And it's not the way we were together I want you to know I'm gonna miss you Miss you bad

 

Vertaling

Hier zit ik en het is koud De ochtend regent tegen mijn ruit Terwijl de wereld ziet het er zo koud en grijs In mijn gedachten heb ik afdrijven Dan ben ik op weg naar mijn tropische eiland Je zou altijd gezegd dat ik een dromer Je had gelijk * Gonna koop ik een ticket naar de tropen Vergeet onze liefde en laat deze plek achter mij Ga koop ik een ticket naar de tropen En mezelf bewijzen dat ik kan leven zonder jouw liefde Hier zit ik in de middernacht glade Zon schijnt op mijn gezicht weer Denk na over de manier waarop zij tot het einde Nu ben ik hier alleen zit En het is niet de manier waarop we samen waren Ik wil dat je weet dat ik ga je missen Miss je slecht