Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gerardo ortiz Songtekst: amor confuso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gerardo ortiz - amor confuso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor confuso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gerardo ortiz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gerardo ortiz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor confuso .

Origineel

Hola mi niña, sé que vienes tomada Escuche tu llegada pero Tus reproches no entran en mi cama Se que no quieres que todo a terminado Que yo no he valorado que Solo con copas logras olvidarlo Somos como arena que no Se despega pues te sigo amando Quiero ser la copa que ayude a olvidarlo Cuando nos besamos cuando nos tocamos Todo es un relajo Pues no cabe duda que nos adoramos Solo que la fuerza de nuestras Cabezas nos tienen trastornados Sus emociones llenan mis emociones Porcentaje de amores Un amor confuso rompe las pasiones

 

Vertaling

Hallo mijn kind, ik weet dat je komt halen. Ik hoorde je aankomst, maar Jouw verwijten komen mijn bed niet in Ik weet dat je niet wilt dat het voorbij is. Dat ik niet gewaardeerd heb dat Ik heb een lange tijd in je bed gelegen Ik ben als zand dat niet Ik ben nog steeds verliefd op je. Ik wil de beker zijn die helpt om het te vergeten Wanneer we elkaar kussen, wanneer we elkaar aanraken Alles is ontspannen Want er is geen twijfel dat we elkaar aanbidden Alleen dat de kracht van onze We zijn allebei boos in ons hoofd Jouw emoties vullen mijn emoties Percentage liefdes Een verwarde liefde breekt hartstochten