Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gerardo ortiz Songtekst: la leona y el mandilu00f3n

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gerardo ortiz - la leona y el mandilu00f3n ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la leona y el mandilu00f3n? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gerardo ortiz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gerardo ortiz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la leona y el mandilu00f3n .

Origineel

Ahora si yo tengo ganas de ir A una discoteca para bailar Ahora si yo tengo ganas de ir A una discoteca para bailar Pero mi señora es una leona Casi nunca me deja salir Pero mi señora es una leona Y casi nunca me deja salir Y mis amigos me gritan así Mandilón mandilón Y mis amigos me gritan así Mandilón mandilón Y yo me enojo mucho Y yo me enojo mucho Porque es muy cierto lo que a mi me pasa Porque no salgo nunca de mi casa Porque es muy cierto lo que a mi me pasa Porque no salgo nunca de mi casa Y aguas con la leona mandilones Hasta Mazatlán Sinaloa Ahora si yo tengo ganas de ir A una discoteca para bailar Ahora si yo tengo ganas de ir A una una discoteca para bailar Pero mi señora es una leona Casi nunca me deja salir Pero mi señora es una leona Y casi nunca me deja salir Y mis amigos me gritan así Mandilón mandilón Y mis amigos me gritan así Mandilón mandilón Y yo me enojo mucho Y yo me enojo mucho Porque es muy cierto lo que a mi me pasa Porque no salgo nunca de mi casa Porque es muy cierto lo que a mi me pasa Porque no salgo nunca de mi casa Y yo me enojo mucho Y yo me enojo mucho Porque es muy cierto lo que a mi me pasa Porque no salgo nunca de mi casa Porque es muy cierto lo que a mi me pasa Porque no salgo nunca de mi casa

 

Vertaling

Als ik zin heb om te gaan Naar een discotheek om te dansen Als ik zin heb om te gaan Naar een disco om te dansen Maar mijn dame is een leeuwin Ze laat me bijna nooit uitgaan Maar mijn dame is een leeuwin En ze laat me bijna nooit uitgaan En mijn vrienden schreeuwen zo tegen me Schort schort schort En mijn vrienden schreeuwen zo tegen me Bazig bazig bazig En ik word zo boos En ik word zo boos Omdat het zo waar is wat er met mij gebeurt Omdat ik nooit mijn huis verlaat Want het is erg waar wat er met mij gebeurt Omdat ik nooit mijn huis verlaat En ik laat de leeuwin niet het beste van me krijgen Ik ga naar Mazatlan Sinaloa Als ik zin heb om te gaan Ik ben in de stemming om naar een disco te gaan om te dansen Als ik zin heb om te gaan Naar een disco om te dansen Maar mijn dame is een leeuwin Ze laat me bijna nooit uitgaan Maar mijn dame is een leeuwin En ze laat me er bijna nooit uit En mijn vrienden schreeuwen zo tegen me Schort schort schort En mijn vrienden schreeuwen zo tegen me Bazig bazig bazig En ik word zo boos En ik word zo boos Omdat het zo waar is wat er met mij gebeurt Omdat ik nooit mijn huis verlaat Want het is erg waar wat er met mij gebeurt Omdat ik nooit mijn huis verlaat En ik word erg boos En ik word erg boos Omdat het zo waar is wat er met mij gebeurt Omdat ik nooit mijn huis verlaat Omdat het zo waar is wat er met mij gebeurt Omdat ik nooit mijn huis verlaat