Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gerardo ortiz Songtekst: perdoname

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gerardo ortiz - perdoname ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perdoname? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gerardo ortiz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gerardo ortiz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perdoname .

Origineel

Perdóname No fue esa mi intención Haberle causado tanto daño A tu corazón Por haberte lastimado sin querer Por mi estúpida locura Perdóname Perdóname Hoy quisiera reponer Los momentos que perdimos Para amarnos se han quedado ayer Por haberte lastimado sin querer Por mi estúpida locura Perdóname Yo por ti dejo lo que tú me pidas Yo te doy mi vida entera te la doy Y te prometo tu serás la reina De mi fortaleza y de mi corazón Aunque no quieras de tarde o temprano Besarás mis labios Y en cada palabra muy arrepentido Te diré un te amo De lo más profundo de mi corazón Regresa hoy Yo por ti dejo lo que tú me pidas Yo te doy mi vida entera te la doy Y te prometo tu serás la reina De mi fortaleza de mi corazón Yo por ti dejo de ser parrandero Vago y mujeriego y lo tomador Regresa hoy (Y regresa chiquitita No te vas a arrepentir Ay no más) Yo por ti dejo lo que tú me pidas Yo te doy mi vida entera te la doy Y te prometo tu serás la reina De mi fortaleza y de mi corazón Aunque no quieras de tarde o temprano Besarás mis labios Y en cada palabra muy arrepentido Te diré un te amo De lo más profundo de mi corazón Regresa hoy Yo por ti dejo lo que tú me pidas Yo te doy mi vida entera te la doy Y te prometo tu serás la reina De mi fortaleza de mi corazón Yo por ti dejo de ser parrandero Vago y mujeriego y lo tomador Regresa hoy Regresa hoy Regresa hoy

 

Vertaling

Vergeef me. Het was niet mijn bedoeling Om zoveel schade te hebben veroorzaakt Op je hart. Om je onbedoeld pijn te doen Voor mijn stomme dwaasheid Vergeef me. Vergeef me. Vandaag wil ik het goedmaken De momenten die we verloren Elkaar liefhebben is gisteren gebleven Omdat ik je onbedoeld pijn heb gedaan Voor mijn stomme waanzin Vergeef me. Ik geef voor u op wat u van mij vraagt Ik geef je mijn hele leven ik geef het aan jou En ik beloof je dat je de koningin zult zijn Van mijn kracht en mijn hart Ik geef je heel mijn leven, Ik geef je heel mijn leven Je zult mijn lippen kussen En in elk woord heel erg Ik zal zeggen dat ik van je hou. Uit het diepst van mijn hart Ik kom vandaag terug. Ik zal alles voor je opgeven wat je van me vraagt Ik geef je mijn hele leven ik geef het aan jou En ik beloof je dat je de koningin zult zijn Van mijn vesting van mijn hart Ik zal ophouden een feestbeest voor je te zijn. Ik ben een rokkenjager en een rokkenjager en een nemer Ik kom vandaag terug. (En kom terug chiquitita Je zult er geen spijt van krijgen. Oh niet meer) Ik geef voor u op wat u van mij vraagt Ik geef je mijn hele leven ik geef het aan jou En ik beloof je dat je de koningin zult zijn Ik zal je mijn kracht en mijn hart geven Ik geef je heel mijn leven, Ik geef je heel mijn leven Je zult mijn lippen kussen En in elk woord heel erg Ik zal zeggen dat ik van je hou. Uit het diepst van mijn hart Ik kom vandaag terug. Ik zal alles voor je opgeven wat je van me vraagt Ik geef je mijn hele leven ik geef het aan jou En ik beloof je dat je de koningin zult zijn Van mijn vesting van mijn hart Ik zal ophouden een feestbeest voor je te zijn. Ik ben een rokkenjager en een rokkenjager en een nemer Kom vandaag terug. Kom vandaag terug. Kom vandaag terug.