Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: geri halliwell Songtekst: let me love you more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: geri halliwell - let me love you more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me love you more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van geri halliwell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van geri halliwell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me love you more .

Origineel

It's when I look at you. That I'm suddenly alive. And it all makes sense. When it feels so beautiful. Completely natural. Well it's love I guess. This is the closest thing. I've imagined it to be. With one kiss, one touch, I'm in heaven. We can make it last baby. Feel my love tonight. Knowing it's not goodbye. Leaving my heart at the door (heart at the door). Keep it warm and true. Giving it all to you. I'm coming back for more. So let me love you more. It's when you look at me. That I feel like I'm at home. And it all works out. It's my own miracle. So free and wonderful. It's what it's all about. This is the closest thing. I've imagined it to be. With one kiss, one touch, I'm in heaven. We can make it last baby. Feel my love tonight. Knowing it's not goodbye. Leaving my heart at the door (heart at the door). Keep it warm and true. Giving it all to you. I'm coming back for more. So let me love you more. Feel my love tonight. Knowing it's not goodbye. Leaving my heart at the door (heart at the door). Keep it warm and true. Giving it all to you. I'm coming back for more. Why is it so confusing. I always thought. I couldn't love you anymore than I do. But I do. Feel my love tonight. Knowing it's not goodbye. Leaving my heart at the door (heart at the door). Keep it warm and true. Giving it all to you. I'm coming back for more. So let me love you more. Feel my love tonight. Knowing it's not goodbye. Leaving my heart at the door (heart at the door). Keep it warm and true. Giving it all to you. I'm coming back for more. So let me love you more

 

Vertaling

Het is wanneer ik naar je kijk. Dat ik plotseling leef. En het allemaal zin heeft. Als het zo mooi voelt. Volkomen natuurlijk. Nou, het is liefde, denk ik. Dit is het dichtste wat er bij komt. Ik had gedacht dat het zo zou zijn. Met één kus, één aanraking, ben ik in de hemel. We kunnen het laten duren, schatje. Voel mijn liefde vanavond. Wetende dat het geen afscheid is. Laat mijn hart aan de deur (hart aan de deur). Houd het warm en waar. Ik geef het allemaal aan jou. Ik kom terug voor meer. Dus laat me meer van je houden. Het is als je naar me kijkt. Dat ik voel dat ik thuis ben. En dat alles goed komt. Het is mijn eigen wonder. Zo vrij en prachtig. Dat is waar het allemaal om draait. Dit is het dichtste wat er bij komt. Ik heb het me voorgesteld. Met één kus, één aanraking, ben ik in de hemel. We kunnen het laten duren, schatje. Voel mijn liefde vanavond. Wetende dat het geen afscheid is. Laat mijn hart aan de deur (hart aan de deur). Houd het warm en waar. Ik geef het allemaal aan jou. Ik kom terug voor meer. Dus laat me meer van je houden. Voel mijn liefde vanavond. Wetende dat het geen afscheid is. Laat mijn hart aan de deur (hart aan de deur). Houd het warm en waar. Alles aan jou geven. Ik kom terug voor meer. Waarom is het zo verwarrend. Ik dacht altijd. Ik kon niet meer van je houden dan ik doe. Maar dat doe ik wel. Voel mijn liefde vanavond. Wetende dat het geen afscheid is. Laat mijn hart aan de deur. (hart aan de deur) Houd het warm en waar. Alles aan jou geven. Ik kom terug voor meer. Dus laat me meer van je houden. Voel mijn liefde vanavond. Wetende dat het geen afscheid is. Laat mijn hart aan de deur (hart aan de deur). Houd het warm en waar. Alles aan jou geven. Ik kom terug voor meer. Dus laat me meer van je houden