Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: geri halliwell Songtekst: perhaps perhaps perhaps

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: geri halliwell - perhaps perhaps perhaps ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perhaps perhaps perhaps? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van geri halliwell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van geri halliwell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perhaps perhaps perhaps .

Origineel

You won't admit you love me And so how am I ever to know? You always tell me Perhaps, perhaps, perhaps A million times I've asked you And then I ask you over again You only answer Perhaps, perhaps, perhaps If you can't make your mind up We'll never get started And I don't wanna wind up Bein' parted, broken-hearted So if you really love me, say yes But if you don't dear, confess And please don't tell me Perhaps, perhaps, perhaps Perhaps, perhaps, perhaps If you can't make your mind up We'll never get started And I don't wanna wind up Bein' parted, broken-hearted So if you really love me, say yes But if you don't dear, confess And please don't tell me Perhaps, perhaps, perhaps Perhaps, perhaps, perhaps Perhaps, perhaps, perhaps

 

Vertaling

Je wilt niet toegeven dat je van me houdt En hoe moet ik dat ooit weten? Je zegt me altijd Misschien, misschien, misschien Een miljoen keer heb ik het je gevraagd En dan vraag ik het je nog een keer Je antwoordt alleen Misschien, misschien, misschien Als je niet kunt beslissen We zullen nooit beginnen En ik wil niet eindigen Scheiden, met een gebroken hart Dus als je echt van me houdt, zeg dan ja Maar als je dat niet doet, biecht dan op En vertel het me alsjeblieft niet Misschien, misschien, misschien Misschien, misschien, misschien Als je niet kunt beslissen We zullen nooit beginnen En ik wil niet eindigen Scheiden, met een gebroken hart Dus als je echt van me houdt, zeg dan ja Maar als je dat niet doet, biecht dan op En vertel het me alsjeblieft niet Misschien, misschien, misschien Misschien, misschien, misschien Misschien, misschien, misschien