Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: geri halliwell Songtekst: walk away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: geri halliwell - walk away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walk away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van geri halliwell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van geri halliwell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walk away .

Origineel

There's a river of tears I need to cry. Been holding back for years. There's a mountain so high I need to climb. To wipe away the fears. Solitude and loneliness Have been a friend of mine. As I'm turning my back on emptiness. I leave them all behind. Who knows Just where I'm going. Does tomorrow belong to me. Walk away this time with my head up high Walk away just me and myself. Walk away with pride nothing left to hide. But it just feels right to be one And just walkaway I could never forget how hard I tried. When we were oh so young. Just one tender moment I cannot find. Well maybe I had none. Strength will be by my side. Although I feel afraid. But I know it's too late for this goodbye. There's nothing left to say. Who knows Just where I'm going. Does tomorrow belong to me. Walk away this time with my head held high Walk away just me and myself. Walk away with pride nothing left to hide. But it just feels right to be one And just walkaway this time. One day you'll realize That the tears you saw in my eyes. Will be there forever. Walk away this time with my head up high Walk away just me and myself. Walk away with pride nothing left to hide. But it just feels right to be one And just walkaway Just walkaway And just walkaway

 

Vertaling

Er is een rivier van tranen die ik moet huilen. Ik hou me al jaren in. Er is een berg zo hoog die ik moet beklimmen. Om de angsten weg te vegen. Eenzaamheid en eenzaamheid Zijn een vriend van mij geweest. Nu ik de leegte de rug toekeer. Laat ik ze allemaal achter. Wie weet Waar ik heen ga. Hoort morgen bij mij. Loop weg deze keer met mijn hoofd omhoog Loop weg alleen ik en mezelf. Loop weg met trots niets meer te verbergen. Maar het voelt gewoon goed om één te zijn En gewoon weg te lopen Ik kan nooit vergeten hoe hard ik het geprobeerd heb. Toen we nog zo jong waren. Maar één teder moment kan ik niet vinden. Misschien had ik er geen. Kracht zal aan mijn zijde zijn. Hoewel ik bang ben. Maar ik weet dat het te laat is voor dit afscheid. Er is niets meer te zeggen. Wie weet Alleen waar ik heen ga. Hoort morgen bij mij. Loop deze keer weg met opgeheven hoofd Loop weg alleen ik en mezelf. Loop weg met trots niets meer te verbergen. Maar het voelt gewoon goed om één te zijn En deze keer gewoon weg te lopen. Op een dag zul je beseffen dat de tranen die je in mijn ogen zag. er voor altijd zullen zijn. Loop deze keer weg met mijn hoofd omhoog Loop weg alleen ik en mezelf. Loop weg met trots niets meer te verbergen. Maar het voelt gewoon goed om één te zijn En gewoon weg te lopen Gewoon weglopen And just walkaway