Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Geri Karlstom Songtekst: Starving For Attention

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Geri Karlstom - Starving For Attention ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Starving For Attention? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Geri Karlstom! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Geri Karlstom en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Starving For Attention .

Origineel

Bones are beautiful My drug of choice Striving for perfection And I'm driven to Run to you In the wrong direction How does that make you feel? Why can't I make you see? Mom and Daddy look It's your little girl Starving for attention Too much on my plate Things that I can't face Starving for attention I can't be myself The mirror tells Lies and says I'm ugly Am I really here? I cut my skin It takes a knife to find me I can't make me feel So now I have to bleed Mom and Daddy look It's your little girl Starving for attention Too much on my plate Things that I can't face Starving for attention Hungry empty lost in her pain She can't tell you So she slowly fades away

 

Vertaling

Botten zijn mooi Mijn drug Streven naar perfectie En ik ben gedreven om Run to You In de verkeerde richting Hoe dat voelt u zich? Waarom kan ik niet maken zie je? Mama en papa kijken Het is uw dochtertje Hongerige om aandacht Te veel op mijn bord Dingen die ik niet kan zien Hongerige om aandacht Ik kan niet mezelf zijn De spiegel vertelt Lies en zegt dat ik lelijk ben Ben ik hier echt? Ik sneed mijn huid Het duurt een mes te vinden voor mij Ik kan het niet maken me het gevoel Dus nu heb ik te bloeden Mama en papa kijken Het is uw dochtertje Hongerige om aandacht Te veel op mijn bord Dingen die ik niet kan zien Hongerige om aandacht Hungry lege verloren in haar pijn Ze kan je niet vertellen Dus ze langzaam verdwijnt