Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: germano mathias Songtekst: sapato de pobre

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: germano mathias - sapato de pobre ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sapato de pobre? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van germano mathias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van germano mathias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sapato de pobre .

Origineel

Sapato de pobre é tamanco. Almoço de pobre é café. É café. Maltrata o corpo como o que,. Porque?. O pobre vive de teimoso. Que é.. Folha de zinco. Caixão de banha. Faz um barraco. Em qualquer favela.. Se tem Amélia que o acompanha,. Embora pobre é. Feliz com ela.

 

Vertaling

Arme man's schoenen zijn klompen. De lunch voor de armen is koffie. Het is koffie. Het schaadt het lichaam als wat,. Waarom? De armen leven koppig. En dat is... Zinkfolie. Reuzel kist. Maak een hut. In elke sloppenwijk... Als hij Amelia bij zich heeft. Hoewel ze arm is. Blij met haar.