Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gerorge Ezra Songtekst: Blame It On Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gerorge Ezra - Blame It On Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Blame It On Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gerorge Ezra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gerorge Ezra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Blame It On Me .

Origineel

The garden was blessed by the gods of me and you We hit it west for to find out self some truth Oh, what you waiting for, now what you waiting for We counted all our reasons, excuses that we make We found ourselves some treasure and threw it all away Oh, what you waiting for, now what you waiting for Oh, what you waiting for, now what you waiting for When I dance alone and the sun is feeling down, don’t blame it on me When I lose controle and the vails? Over used, don’t blame it on me Oh, what you waiting for, now what you waiting for Caught in the time of blossom, caught in the carnivous Your confidence forgotten, I see the gypsy’s rule, oh Oh, what you waiting for, now what you waiting for Oh, what you waiting for, now what you waiting for When I dance alone and the sun is feeling down, don’t blame it on me When I lose controle and the vails? Over used, don’t blame it on me When I dance alone, I know, I know, don’t blame it on me When I lose controle, I know, I know, don’t blame it on me Oh, what you waiting for, now what you waiting for Oh, what you waiting for, now what you waiting for

 

Vertaling

De tuin werd gezegend door de goden van u en mij We troffen het westen voor om uit te vinden zichzelf een kern van waarheid Oh, wat je te wachten, nu wat je te wachten We telden al onze redenen, excuses dat we te maken Vonden we onszelf een aantal schat en gooide het allemaal weg Oh, wat je te wachten, nu wat je te wachten Oh, wat je te wachten, nu wat je te wachten Als ik dans alleen en de zon is het gevoel naar beneden, niet de schuld van het op mij Toen ik controle en de sluiers te verliezen? Dan gebruikt, niet schuld op mij Oh,wat je te wachten, nu wat je te wachten Gevangen in de tijd van de bloesem, gevangen in de carnivous Uw vertrouwen vergeten, ik zie regel de gypsy's, oh Oh, wat je te wachten, nu wat je te wachten Oh, wat je te wachten, nu wat je te wachten Als ik dans alleen en de zon is het gevoel naar beneden, niet de schuld van het op mij Toen ik controle en de sluiers te verliezen? Dan gebruikt, niet schuld op mij Als ik dans alleen, ik weet het, ik weet het, niet de schuld geven aan mij Als ik verlies controle, ik weet het, ik weet het,niet de schuld van het op mij Oh, wat je te wachten, nu wat je te wachten Oh, wat je te wachten, nu wat je te wachten