Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gerry and the Pacemakers Songtekst: Walk Hand In Hand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gerry and the Pacemakers - Walk Hand In Hand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Walk Hand In Hand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gerry and the Pacemakers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gerry and the Pacemakers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Walk Hand In Hand .

Origineel

Walk hand in hand with me
Through all eternity
Have faith, believe in me
Give me your hand
Love is a symphony
Of perfect harmony
When lovers such as we
Walk hand in hand

Be not afraid, for I am with you all the while
Lift your head up high and look towards the sky

Walk hand in hand with me
This is our destiny
No greater love could be
Give me your hand, walk with me

Walk hand in hand with me
This is our destiny
No greater love could be
Give me your hand, walk with me

 

Vertaling

Loop hand in hand met mij
Door de eeuwigheid
Heb vertrouwen, geloof in mij
Geef me je hand
Liefde is een symfonie
Van volmaakte harmonie
Als geliefden zoals wij
Hand in hand lopen

Wees niet bang, want ik ben bij je de hele tijd
Hef je hoofd hoog op en kijk naar de hemel

Loop hand in hand met mij
Dit is onze bestemming
Er kan geen grotere liefde zijn
Geef me je hand, loop met mij

Loop hand in hand met mij
Dit is onze bestemming
Er kan geen grotere liefde zijn
Geef me je hand, loop met mij