Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gerry Jules Songtekst: Mad World

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gerry Jules - Mad World ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Mad World? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gerry Jules! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gerry Jules en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Mad World .

Origineel

All around me are farmilliar faces worn out places, worn out faces bright and early for the daily races going no where, going no where their tears are filling up their glasses no expression, no expression at all hide my head I wanna drown my sorrow no tomorrow, no tomorrow and I find it kind of funny I find it kind of sad the dreams in which i'm dying are the best I've ever had I find it hard to tell you I find it hard to take when people run in circles its a very, very Mad world Mad world Children waiting for the day they feel good happy birthday, happy birthday and I feel the way that every child should sit and listen, sit and listen went to school and I was very nervous no one knew me, no one knew me hello teacher tell me what's my lesson look right through me, look right through me And I find it kind of funny I find it kind of sad the dreams in which i'm dying are the best I've ever had I find it hard to tell you I find it hard to take when people run in circles its a very very Mad world Mad world Enlarging your world Mad world

 

Vertaling

Overal om me heen zijn farmilliar gezichten worn out places, versleten gezichten helder en vroeg voor de dagelijkse wedstrijden gaan niet waar, ga nergens hun tranen vullen hun glazen geen uitdrukking, geen uitdrukking op alle verberg mijn hoofd Ik wil mijn verdriet verdrinken geen morgen, geen morgen en ik vind het wel grappig Ik vind het soort van triest de dromen waarin ik ga dood zijn de beste die ik ooit heb gehad Ik vind het moeilijk om u te vertellen Ik vind het moeilijk om wanneer mensen lopen in cirkels zijn een zeer, zeer Mad World Mad World Kinderen wachten op de dag dat ze zich goed voelen happy birthday, happy birthday en ik vind de manier waarop elk kind moet zitten en luisteren, zitten en luisteren naar school ging en ik was erg nerveus niemand kende me, niemand kende me hallo leraar me vertellen wat is mijn les kijken dwars door me kijken dwars door me En ik vind het wel grappig Ik vind het soort van triest de dromen waarin ik ga dood zijn de beste die ik ooit heb gehad Ik vind het moeilijk om u te vertellen Ik vind het moeilijk om wanneermensen lopen in cirkels zijn een heel erg Mad World Mad World Uitbreiding van uw wereld Mad World