Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gerry rafferty Songtekst: good businessman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gerry rafferty - good businessman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good businessman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gerry rafferty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gerry rafferty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good businessman .

Origineel

Got to get back to the telephone, Make some money from a complete unknown. I know everything that I've got to say, I know 'cause I'm a good businessman. I can make you rich, I can make you a name, Promise you the world if you'll play my game. If you don't want to play it, don't bother me. That's why I'm a good businessman. A good businessman, a good businessman, A good businessman, a good businessman. If I find that you ain't got no trust in me, Then it's time to use my psychology. I can change your mind, I can turn you around, I know 'cause I'm a good businessman. Let me tell you now, I don't need your respect, Seems to me there's one thing that you forget: I ain't in this business to be friends with you, That's why I'm a good businessman. A good businessman, a good businessman, A good businessman, a good businessman. (instrumental break) Got to get back to the telephone, Make some money from a complete unknown. I know everything that I've got to say, I know 'cause I'm a good businessman. I can make you rich, I can make you a name, Promise you the world if you'll play my game. If you don't want to play it, don't bother me. That's why I'm a good businessman. A good businessman, a good businessman, A good businessman, a good businessman. (instrumental fade out)

 

Vertaling

Ik moet terug naar de telefoon, Geld verdienen aan een complete onbekende. Ik weet alles wat ik te zeggen heb, Ik weet het omdat ik een goede zakenman ben. Ik kan je rijk maken, ik kan je een naam maken, Ik beloof je de wereld als je mijn spel meespeelt. Als je het niet wilt spelen, val me dan niet lastig. Dat is waarom ik een goede zakenman ben. Een goede zakenman, een goede zakenman, Een goede zakenman, een goede zakenman. Als ik merk dat je geen vertrouwen in me hebt, Dan is het tijd om mijn psychologie te gebruiken. Ik kan je van gedachten doen veranderen, ik kan je omdraaien, Ik weet het, want ik ben een goede zakenman. Laat me je nu vertellen, ik heb je respect niet nodig, Het lijkt erop dat je één ding vergeet: Ik zit niet in deze business om vrienden met je te zijn, Daarom ben ik een goede zakenman. Een goede zakenman, een goede zakenman, Een goede zakenman, een goede zakenman. (instrumentale pauze) Ik moet terug naar de telefoon, Geld verdienen aan een complete onbekende. Ik weet alles wat ik te zeggen heb, Ik weet het omdat ik een goede zakenman ben. Ik kan je rijk maken, Ik kan je een naam maken, Ik beloof je de wereld als je mijn spel meespeelt. Als je het niet wilt spelen, val me dan niet lastig. Dat is waarom ik een goede zakenman ben. Een goede zakenman, een goede zakenman, Een goede zakenman, een goede zakenman. (instrumental fade out)