Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: gerry rafferty Songtekst: good intentions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gerry rafferty - good intentions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good intentions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gerry rafferty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter g van gerry rafferty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good intentions .

Origineel

[Chorus:] I asked my heart to talk to my mind They said don?t worry, oh well you?re doin? fine I went to the doctor, I said I?m misunderstood He said ?Don?t worry, why your intentions are good Now life is a hard school, when you?re living a lie Tell me who?ll bring you water, when your well runs dry Ah but there?s always tomorrow, you?ll do the things that you should You?re just a sad eyed dreamer, but your intentions are good I am a man who keeps his head down in the sand If the spirit doesn?t move you what?s the use in making plans I?ve been to the mountain, I?ve been out in the rain I?m a long way from home but I can make it back again [Chorus]

 

Vertaling

[Refrein:] Ik vroeg mijn hart om met mijn verstand te praten. Ze zeiden maak je geen zorgen, het gaat goed met je. Ik ging naar de dokter, ik zei dat ik het niet begreep. Hij zei: 'Maak je geen zorgen, je bedoelingen zijn goed. Het leven is een harde school, als je leeft met een leugen. Vertel me wie je water zal brengen, als je put droog loopt. Ah, maar er is altijd morgen, je zult de dingen doen die je moet doen. Je bent gewoon een droevige dromer, maar je intenties zijn goed. Ik ben een man die zijn hoofd in het zand houdt. Als de geest u niet beweegt, wat is dan het nut van plannen maken? Ik ben naar de berg geweest, ik ben in de regen geweest. Ik ben een lange weg van huis, maar ik kan het weer terug maken. [refrein]