Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gers Pardoel Songtekst: Bagagedrager

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gers Pardoel - Bagagedrager ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Bagagedrager? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gers Pardoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gers Pardoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Bagagedrager .

Origineel

Gers Pardoel – Bagagedrager (Refrein) Spring maar achter op bij mij, achter op mn fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me helemaal niets. En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg, en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg. (Gers Pardoel) Uh ik ken je nog niet maar je lijkt op Barbie En het zou kunnen liggen aan die 5 Bacardi Maar ik denk dat het ligt aan je mooie face, aan die mooie en o zo grote reet En ik hoop dat je past op mn bagagedrager, want ik heb een nieuwe fiets, ik ben een ragemaker En ik zet die track, skip die track, spring maar op bij mij die fiets dan fiets we naar huis toe samen. Onderweg vertelde ik wat je van mij wil horen je zat aan de bar en wilde scoren, ben gevallen voor je ogen en je sexy stijl, je lijkt de vrouwelijke Gerssie wel, en de volgende morgen en het was niet te geloven, die chick die was weg en had me voor gelogen, en ik had dr nog wel zo lekker genomen, maar eindstand ze had me fiets gestolen (Refrein) Spring maar achter op bij mij, achter op mn fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me helemaal niets. En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg, en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg. (Gers Pardoel) Uh ik ken je nog niet, maar je lijkt op Nikki, en het zou kunnen liggen aan die vijftien whisky. Je kleding is roze met blauw als fristi, en je heupen zijn sexy in die strakke skinny. Misschien is het een idee om hier weg te gaan naar een plek ergens hier ver vandaan, naar Parijs of naar Rome of naar Milaan. Of als ET op de fiets helemaal naar de maan. Onderweg vertel ik jou wat je niet wil horen. Want dat is wie ik door de jaren heen ben geworden, nu ben ik oprecht, en heb het beste voor je, het beste met je voor is soms slecht te verwoorden, als ik maar met je kan zijn, de rest kan me niet schelen. Zij waren nep en ze wilden me breken, en jij past precies op mn bagagedrager en dat is dus wel gebleken. (Refrein) Spring maar achter op bij mij, achter op mn fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me helemaal niets. En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg, en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg. (Sef) Vanavond een donnie uitgegeven, de best besteedde donnie van mn leven, want als ik die junk geen money had gegeven, dan kon je nu niet achterop, dan kon je nu niet achterop, Oh zag je staan met je hoge hakken, rooie lakken zo sexy zo’n klasse, ennuh ik werd verblind door je oorbellen, sorry vergeet mezelf helemaal voor te stellen. Mijn naam is Sef mag ik nu wat ik je oor vertellen. Vind je sexy, geheimpje niet door vertellen. Nee ik pest je , meisje begrijp je wel he, ik heb een plekje, vrij, op mijn gazelle. We kunnen fietsen, flashen, wijn bestellen, of dansen ik weet niet, lijkt mij gezellig, maar beter zeg ik niks, en spring maar achter op, dan krijg je van mij een lift. (Refrein) Spring maar achter op bij mij, achter op mn fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me helemaal niets. En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg, en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg.

 

Vertaling

Gers Pardoel – Bagagedrager (Refrein) Spring maar achter op bij mij, achter op mn fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me helemaal niets. En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg, en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg. (Gers Pardoel) Uh ik ken je nog niet maar je lijkt op Barbie En het zou kunnen liggen aan die 5 Bacardi Maar ik denk dat het ligt aan je mooie face, aan die mooie en o zo grote reet En ik hoop dat je past op mn bagagedrager, want ik heb een nieuwe fiets, ik ben een ragemaker En ik zet die track, skip die track, spring maar op bij mij die fiets dan fiets we naar huis toe samen. Onderweg vertelde ik wat je van mij wil horen je zat aan de bar en wilde scoren, ben gevallen voor je ogen en je sexy stijl, je lijkt de vrouwelijke Gerssie wel, en de volgende morgen en het was niet te geloven, die chick die was weg en had me voor gelogen, en ik had dr nog wel zo lekker genomen, maar eindstand ze had me fiets gestolen (Refrein) Spring maar achter op bij mij, achter op mn fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me helemaal niets. En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg, en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg. (Gers Pardoel) Uh ik ken je nog niet, maar je lijkt op Nikki, en het zou kunnen liggen aan die vijftien whisky. Je kleding is roze met blauw als fristi, en je heupen zijn sexy in die strakke skinny. Misschien is het een idee om hier weg te gaan naar een plek ergens hier ver vandaan, naar Parijs of naar Rome of naar Milaan. Of als ET op de fiets helemaal naar de maan. Onderweg vertel ik jou wat je niet wil horen. Want dat is wie ik door de jaren heen ben geworden, nu ben ik oprecht, en heb het beste voor je, het beste met je voor is soms slecht te verwoorden, als ik maar met je kan zijn, de rest kan me niet schelen. Zij waren nep en ze wilden me breken, en jij past precies op mn bagagedrager en dat is dus wel gebleken. (Refrein) Spring maar achter op bij mij, achter op mn fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me helemaal niets. En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg, en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg. (Sef) Vanavond een donnie uitgegeven, de best besteedde donnie van mn leven, want als ik die junk geen money had gegeven, dan kon je nu niet achterop, dan kon je nu niet achterop, Oh zag je staan met je hoge hakken, rooie lakken zo sexy zo’n klasse, ennuh ik werd verblind door je oorbellen, sorry vergeet mezelf helemaal voor te stellen. Mijn naam is Sef mag ik nu wat ik je oor vertellen. Vind je sexy, geheimpje niet door vertellen. Nee ik pest je , meisje begrijp je wel he, ik heb een plekje, vrij, op mijn gazelle. We kunnen fietsen, flashen, wijn bestellen, of dansen ik weet niet, lijkt mij gezellig, maar beter zeg ik niks, en spring maar achter op, dan krijg je van mij een lift. (Refrein) Spring maar achter op bij mij, achter op mn fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me helemaal niets. En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg, en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg.