Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gers Pardoel Songtekst: Denk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gers Pardoel - Denk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Denk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gers Pardoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gers Pardoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Denk .

Origineel

Sommige zeggen niets en denken veel (denken veel) Sommige praten veel maar zeggen niets, (niets) maar al die oude koeien moet ik niet Ik rijd weer liever verder op die fiets. Ik denk na voordat ik jou vertel. En wat ik wilde zeggen komt nog wel (komt nog wel) Ik heb die boodschappen toch in huis En ik breng ze wel bij jou thuis (thuis) Dus je moet ze van me aannemen. Heb ze gekregen van me eigen leven. (mn eigen leven) En 't is er bij mij ingepeperd, dat ik nadenk voordat ik spreek. (voordat ik spreek) En ik weet ik heb ook gebreken Dat is ook wel gebleken in 't verleden Maar ik denk na over de toekomst (denk na) En denk na voordat ik wil gaan delen Denk nou es na, over wat je wil zeggen Denk nou es na, als je iets wil vertellen Denk nou es na, (denk 13x) Denk nou es na, voordat je wil praten Denk nou es na, denk eens aan later Denk nou es na, (denk 8x) Sommige zeggen veel, maar praten niet (praten niet) Sommige denken niet en doen maar wat (wat) Terwijl ik wandel op het juiste pad, was ik het zoeken naar de weg zat Liet veel gedachtes langs me heen gaan en ik bleef op beide benen staan De plaat daar liep ik tegenaan, die zat maar voor mn hoofd vanaf mn tweede jaar Want ik denk vaak, want ik denk veel maar daardoor breng ik nou dus wel verschil daardoor help ik de ander weer ('s nachts) en denk de ander dus veel meer en vaak is het dus kiezen of delen ze kunnen liegen of de waarheid spreken (de waarheid spreken) zwijgen of gedachtes delen Het eerste deed ik toen en nu de tweede Denk nou es na, voordat je wil praten Denk nou es na, denk eens aan later Denk nou es na, (denk 13x)

 

Vertaling

Sommige zeggen niets en denken veel (denken veel) Sommige praten veel maar zeggen niets, (niets) maar al die oude koeien moet ik niet Ik rijd weer liever verder op die fiets. Ik denk na voordat ik jou vertel. En wat ik wilde zeggen komt nog wel (komt nog wel) Ik heb die boodschappen toch in huis En ik breng ze wel bij jou thuis (thuis) Dus je moet ze van me aannemen. Heb ze gekregen van me eigen leven. (mn eigen leven) En 't is er bij mij ingepeperd, dat ik nadenk voordat ik spreek. (voordat ik spreek) En ik weet ik heb ook gebreken Dat is ook wel gebleken in 't verleden Maar ik denk na over de toekomst (denk na) En denk na voordat ik wil gaan delen Denk nou es na, over wat je wil zeggen Denk nou es na, als je iets wil vertellen Denk nou es na, (denk 13x) Denk nou es na, voordat je wil praten Denk nou es na, denk eens aan later Denk nou es na, (denk 8x) Sommige zeggen veel, maar praten niet (praten niet) Sommige denken niet en doen maar wat (wat) Terwijl ik wandel op het juiste pad, was ik het zoeken naar de weg zat Liet veel gedachtes langs me heen gaan en ik bleef op beide benen staan De plaat daar liep ik tegenaan, die zat maar voor mn hoofd vanaf mn tweede jaar Want ik denk vaak, want ik denk veel maar daardoor breng ik nou dus wel verschil daardoor help ik de ander weer ('s nachts) en denk de ander dus veel meer en vaak is het dus kiezen of delen ze kunnen liegen of de waarheid spreken (de waarheid spreken) zwijgen of gedachtes delen Het eerste deed ik toen en nu de tweede Denk nou es na, voordat je wil praten Denk nou es na, denk eens aan later Denk nou es na, (denk 13x)