Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gers Pardoel Songtekst: Liever Dan Lief

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gers Pardoel - Liever Dan Lief ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Liever Dan Lief? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gers Pardoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gers Pardoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Liever Dan Lief .

Origineel

Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij Ik heb m’n handen op je hips en aan het staren naar je tits Je voelt mij, ik voel jou, met jou wil ik wel kids Hang hier met mijn bandieten, wil jou het liefste wippen Jij bent mijn Carice van Houten en zij is niet eens mijn type Zij is niet eens mijn type maar wees nou niet zo naïef Ik pas zoveel beter bij jou want ik ben toch veel liever dan lief En oké, ik heb mijn streken, jij mag alles van me weten Maar als jij je hart niet met me wil delen Zal ik hem wel van je moeten stelen Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij En ook al ben ik liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef Liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef En ik ben vaak omringt door chicks, loop op de nieuwste kicks De allerlauwste outfits en de allernieuwste hits Maar mijn liefde die is puur, voor jou is die niet duur En authentiek als ik ben, heb ik die op mijn hart geborduurd Het levensmotto is jollo, instagram voor foto’s Jij komt voor in al mijn dromen in een wit/zwarte kimono Vandaag ben ik jouw Thijs Römer, oké misschien is hij knapper Maar ik ben stoerder en ik kan rappen En ik kom net fresh van de kijker Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij En ook al ben ik liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef Liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef Veel liever dan hij Liever dan hij Veel liever dan hij Liever dan hij Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij En ook al ben ik liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef Liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef

 

Vertaling

Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij Ik heb m’n handen op je hips en aan het staren naar je tits Je voelt mij, ik voel jou, met jou wil ik wel kids Hang hier met mijn bandieten, wil jou het liefste wippen Jij bent mijn Carice van Houten en zij is niet eens mijn type Zij is niet eens mijn type maar wees nou niet zo naïef Ik pas zoveel beter bij jou want ik ben toch veel liever dan lief En oké, ik heb mijn streken, jij mag alles van me weten Maar als jij je hart niet met me wil delen Zal ik hem wel van je moeten stelen Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij En ook al ben ik liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef Liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef En ik ben vaak omringt door chicks, loop op de nieuwste kicks De allerlauwste outfits en de allernieuwste hits Maar mijn liefde die is puur, voor jou is die niet duur En authentiek als ik ben, heb ik die op mijn hart geborduurd Het levensmotto is jollo, instagram voor foto’s Jij komt voor in al mijn dromen in een wit/zwarte kimono Vandaag ben ik jouw Thijs Römer, oké misschien is hij knapper Maar ik ben stoerder en ik kan rappen En ik kom net fresh van de kijker Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij En ook al ben ik liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef Liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef Veel liever dan hij Liever dan hij Veel liever dan hij Liever dan hij Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij Jij past beter bij, beter bij mij Want ik ben liever dan, liever dan hij En ook al ben ik liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef Liever dan lief, of zoeter dan zoet Ik kan er niets aan doen, ik blijf voor altijd een boef