Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gers Pardoel Songtekst: Louise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gers Pardoel - Louise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Louise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gers Pardoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gers Pardoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Louise .

Origineel

Yea man Van Paramaribo naar Volendam Damaru en Jan Smit Ik heb een tuintje in mijn hart - okay?! Ik heb een tuintje in mijn hart Maar alleen voor jou (mi rowsu) In mijn hart alleen voor jou Mi blaka rosu - voor jou Mi weti rosu - (yea) voor jou Ik kan niet zonder jou, misschien jij wel (echt niet hoor) Soso yu moy sten Mek mi her' dey e bel (dus daarom) Yu moy sten yu moy ay Meisje teygi mi san y'e tay Yu moy sten yu moy ay Sisa san y'e tay Ik heb een tuintje in mijn hart Maar alleen voor jou (mi rowsu) In mijn hart alleen voor jou Mi blaka rosu - voor jou Mi weti rosu - voor jou Watra sa meki yu gro Blakadoti sa meki yu blo Moy uma yu na wan engel fu gado Watra sa meki yu gro Blakadoti sa meki yu blo Moy uma yu na wan engel fu gado Ik heb een tuintje in mijn hart Maar alleen voor jou (mi rowsu) In mijn hart alleen voor jou Mi blaka rosu - (yea) voor jou Mi weti rosu, rosu - voor jou Wan bromki e gro nanga ten Nanga a fasi fa yu sorg' en Ma di mi sab' yu na wan rosu Mek' tide mi e sing' en gi yu Ma di mi sab' yu na wan rosu Mek' tide mi e sing' en gi yu Ma di mi sab' yu na wan rosu Mek' tide mi e sing' en gi yu Dinoura - ik heb een tuintje in mijn hart Maar alleen voor jou (mi rowsu) In mijn hart alleen voor jou Mi blaka rosu - voor jou Mi weti rosu - (yea) voor jou (yea) Yu na wan rosu - yu na wan rosu Yu na wan rosu - yu na wan rosu Yu na wan rosu - yu na wan rosu Yu na wan rosu - yu na wan rosu

 

Vertaling

Yea man Van Paramaribo naar Volendam Damaru en Jan Smit Ik heb een tuintje in mijn hart - okay?! Ik heb een tuintje in mijn hart Maar alleen voor jou (mi rowsu) In mijn hart alleen voor jou Mi blaka rosu - voor jou Mi weti rosu - (yea) voor jou Ik kan niet zonder jou, misschien jij wel (echt niet hoor) Soso yu moy sten Mek mi her' dey e bel (dus daarom) Yu moy sten yu moy ay Meisje teygi mi san y'e tay Yu moy sten yu moy ay Sisa san y'e tay Ik heb een tuintje in mijn hart Maar alleen voor jou (mi rowsu) In mijn hart alleen voor jou Mi blaka rosu - voor jou Mi weti rosu - voor jou Watra sa meki yu gro Blakadoti sa meki yu blo Moy uma yu na wan engel fu gado Watra sa meki yu gro Blakadoti sa meki yu blo Moy uma yu na wan engel fu gado Ik heb een tuintje in mijn hart Maar alleen voor jou (mi rowsu) In mijn hart alleen voor jou Mi blaka rosu - (yea) voor jou Mi weti rosu, rosu - voor jou Wan bromki e gro nanga ten Nanga a fasi fa yu sorg' en Ma di mi sab' yu na wan rosu Mek' tide mi e sing' en gi yu Ma di mi sab' yu na wan rosu Mek' tide mi e sing' en gi yu Ma di mi sab' yu na wan rosu Mek' tide mi e sing' en gi yu Dinoura - ik heb een tuintje in mijn hart Maar alleen voor jou (mi rowsu) In mijn hart alleen voor jou Mi blaka rosu - voor jou Mi weti rosu - (yea) voor jou (yea) Yu na wan rosu - yu na wan rosu Yu na wan rosu - yu na wan rosu Yu na wan rosu - yu na wan rosu Yu na wan rosu - yu na wan rosu