Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gers Pardoel Songtekst: Neem Je Mee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gers Pardoel - Neem Je Mee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Neem Je Mee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gers Pardoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gers Pardoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Neem Je Mee .

Origineel

Gers Pardoel: Ik neem je mee songtekst ze denkt dat ik niet bezig ben (met haar) denkt dat ik geen gevoelens heb (voor haar) terwijl ik nu alleen maar denk (aan haar) want zij is heel m'n wereld zeg me wat je wilt dan (wilt dan, wilt dan) staren word ik stil van (stil van, stil van) zeg me wat je wilt dan (wilt dan, wilt dan) staren word ik stil van we waren pas 8 zat in de klas naast tomas en willem , voor mark en bas jij zat voorin , keek achterom ik stuurde je briefjes en vroeg je waarom je stuurde me terug ik vind je lief , zit op een wolk en ik ben verliefd 10 jaren later waren we samen, ik was een jongetje jij al een dame wist het wel zeker jij bent de ware niemand waar ik nou zo lang naar kon staren soms is het erg maar dit is m'n werk voor jou ben ik gerwin en gers is het merk ik neem je mee, neem je mee op reis neem je mee, naar Rome of Parijs ik lijk misschien wel cool totdat je weet wat ik nu voel jij klinkt als muziek dus laat je zien wat ik bedoel ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee ik denk aan haar en zei denkt aan mij jij bent te druk is wat ze me zei ze wil met me shoppen en samen uit eten wil naar de bios en wil met me daten maar ik wil muziek en geld op de bank al m'n fans die wachten al lang ik wil een toekomst opbouwen met haar 2 kids een huis met een tuin aan het water hond of kater wat jij wil maar blijf nou niet staren want dan word ik stil doe dit voor ons en werk dus hard want ik hou van jou met heel m'n hart ik neem je mee, neem je mee op reis neem je mee, naar Rome of Parijs ik lijk misschien wel cool totdat je weet wat ik nu voel jij klinkt als muziek dus laat je zien wat ik bedoel ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee ze denkt dat ik niet bezig ben (met haar) denkt dat ik geen gevoelens heb (voor haar) terwijl ik nu alleen maar denk (aan haar) want zij is heel m'n wereld zeg me wat je wilt dan (wilt dan, wilt dan) staren word ik stil van (stil van, stil van) zeg me wat je wilt dan (wilt dan, wilt dan) staren word ik stil van ik neem je mee, neem je mee op reis neem je mee, naar Rome of Parijs ik lijk misschien wel cool totdat je weet wat ik nu voel jij klinkt als muziek dus laat je zien wat ik bedoel ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee

 

Vertaling

Gers Pardoel: Ik neem je mee songtekst ze denkt dat ik niet bezig ben (met haar) denkt dat ik geen gevoelens heb (voor haar) terwijl ik nu alleen maar denk (aan haar) want zij is heel m'n wereld zeg me wat je wilt dan (wilt dan, wilt dan) staren word ik stil van (stil van, stil van) zeg me wat je wilt dan (wilt dan, wilt dan) staren word ik stil van we waren pas 8 zat in de klas naast tomas en willem , voor mark en bas jij zat voorin , keek achterom ik stuurde je briefjes en vroeg je waarom je stuurde me terug ik vind je lief , zit op een wolk en ik ben verliefd 10 jaren later waren we samen, ik was een jongetje jij al een dame wist het wel zeker jij bent de ware niemand waar ik nou zo lang naar kon staren soms is het erg maar dit is m'n werk voor jou ben ik gerwin en gers is het merk ik neem je mee, neem je mee op reis neem je mee, naar Rome of Parijs ik lijk misschien wel cool totdat je weet wat ik nu voel jij klinkt als muziek dus laat je zien wat ik bedoel ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee ik denk aan haar en zei denkt aan mij jij bent te druk is wat ze me zei ze wil met me shoppen en samen uit eten wil naar de bios en wil met me daten maar ik wil muziek en geld op de bank al m'n fans die wachten al lang ik wil een toekomst opbouwen met haar 2 kids een huis met een tuin aan het water hond of kater wat jij wil maar blijf nou niet staren want dan word ik stil doe dit voor ons en werk dus hard want ik hou van jou met heel m'n hart ik neem je mee, neem je mee op reis neem je mee, naar Rome of Parijs ik lijk misschien wel cool totdat je weet wat ik nu voel jij klinkt als muziek dus laat je zien wat ik bedoel ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee ze denkt dat ik niet bezig ben (met haar) denkt dat ik geen gevoelens heb (voor haar) terwijl ik nu alleen maar denk (aan haar) want zij is heel m'n wereld zeg me wat je wilt dan (wilt dan, wilt dan) staren word ik stil van (stil van, stil van) zeg me wat je wilt dan (wilt dan, wilt dan) staren word ik stil van ik neem je mee, neem je mee op reis neem je mee, naar Rome of Parijs ik lijk misschien wel cool totdat je weet wat ik nu voel jij klinkt als muziek dus laat je zien wat ik bedoel ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eeee ik neem je mee ee-eh-eh-eh-eeee