Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gers Pardoel Songtekst: Nergens Zonder Jou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gers Pardoel - Nergens Zonder Jou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Nergens Zonder Jou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gers Pardoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gers Pardoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Nergens Zonder Jou .

Origineel

Word wakker rond een uur of 6 Kijk om me heen en lig alleen op bed Ik mis je liefde en warmte En mis je beide armen Herinneringen blijven spoken door mijn hoofd Maar ik weet dat jij gelooft Wij hebben ups en downs We hebben dingen meegemaakt maar soms gaat het zo Zonder jou voel ik de kou en de pijn Eigenlijk wil ik alleen maar met jou zijn Nu voel ik me oh zo klein Maar ik hoop dat je altijd bij me blijft Dus laat de zon maar schijnen En de storm verdwijnen Door jou wordt de lucht weer blauw En ik ben nergens zonder jou Ik mis de zomer in de zomer Maar meer nog mis ik jou Ik ben nergens zonder jou Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Nee nergens zonder jou Pak een douche en ik maak ontbijt Vandaag neem ik vrij De zon staat hoog in de hemel Dus laten we die ruzie maar weer snel vergeten Door jou voel ik me nooit alleen Je bent adembenemend van top tot teen En jij vult me aan Mijn liefde is groter dan de oceaan Ik mis het klopje op mijn schouder Je liet de storm verdwijnen Maar meer nog mis ik jou Je liet de zon weer schijnen Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Nee nergens zonder jou Mis een arm om me heen Teveel mensen, toch alleen Wat goed moet dat gaat fout Maar bij jou is het warm Jij verdrijft de kou Ik ben nergens zonder jou Wat een nacht, wat een maan En we zien alle sterren staan Waar ben jij, waar ben jij Wat een dag, wat een licht Wat een lach op jouw gezicht Daar ben jij, daar ben jij Het wordt weer zomer in de zomer Is de lucht voor altijd blauw Ik ben nergens zonder jou Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Nee nergens zonder jou Het wordt weer zomer in de zomer Is de lucht voor altijd blauw Ik ben nergens zonder Ik ben nergens zonder Ik ben nergens zonder jou

 

Vertaling

Word wakker rond een uur of 6 Kijk om me heen en lig alleen op bed Ik mis je liefde en warmte En mis je beide armen Herinneringen blijven spoken door mijn hoofd Maar ik weet dat jij gelooft Wij hebben ups en downs We hebben dingen meegemaakt maar soms gaat het zo Zonder jou voel ik de kou en de pijn Eigenlijk wil ik alleen maar met jou zijn Nu voel ik me oh zo klein Maar ik hoop dat je altijd bij me blijft Dus laat de zon maar schijnen En de storm verdwijnen Door jou wordt de lucht weer blauw En ik ben nergens zonder jou Ik mis de zomer in de zomer Maar meer nog mis ik jou Ik ben nergens zonder jou Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Nee nergens zonder jou Pak een douche en ik maak ontbijt Vandaag neem ik vrij De zon staat hoog in de hemel Dus laten we die ruzie maar weer snel vergeten Door jou voel ik me nooit alleen Je bent adembenemend van top tot teen En jij vult me aan Mijn liefde is groter dan de oceaan Ik mis het klopje op mijn schouder Je liet de storm verdwijnen Maar meer nog mis ik jou Je liet de zon weer schijnen Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Nee nergens zonder jou Mis een arm om me heen Teveel mensen, toch alleen Wat goed moet dat gaat fout Maar bij jou is het warm Jij verdrijft de kou Ik ben nergens zonder jou Wat een nacht, wat een maan En we zien alle sterren staan Waar ben jij, waar ben jij Wat een dag, wat een licht Wat een lach op jouw gezicht Daar ben jij, daar ben jij Het wordt weer zomer in de zomer Is de lucht voor altijd blauw Ik ben nergens zonder jou Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Ik blijf je altijd trouw, want door jou wordt de lucht weer blauw Ja door jou wordt de lucht weer blauw, en ik ben nergens zonder jou Nee nergens zonder jou Het wordt weer zomer in de zomer Is de lucht voor altijd blauw Ik ben nergens zonder Ik ben nergens zonder Ik ben nergens zonder jou