Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Gers Pardoel Songtekst: Spring Maar Achterop Bij Mij

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Gers Pardoel - Spring Maar Achterop Bij Mij ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Spring Maar Achterop Bij Mij? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Gers Pardoel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter G van Gers Pardoel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Spring Maar Achterop Bij Mij .

Origineel

Spring maar achter op bij mij, achter op me fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me ook helemaal niets. En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg, en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg.

 

Vertaling

Spring maar achter op bij mij, achter op me fiets En ik weet nog niet waar we naartoe gaan samen, maar dat boeit me ook helemaal niets. En spring maar achterop bij mij, dan gaan we samen weg, en ik weet nog niet waar naar toe, maar dat maakt niet uit want ik weet wel de weg.